Μεταγραφικό… καρέ πριν από την πρεμιέρα

Δόξα Παχιανών | 15 Σεπτεμβρίου 2023, 15:45

Η Δόξα Παχιανών πριν από το πρώτο της επίσημο παιχνίδι για τη νέα σεζόν (με τον Ικαρο για το Κύπελλο) γνωστοποίησε μία νέα τετράδα μεταγραφικών κινήσεων.

Oinolatris

Στην ομάδα εντάχθηκαν οι Σπύρος Βαϊγκούσης (από Στίλβη), Κώστας Βασαδάκης (από Ν. Σαμψών), Χρήστος Χατζηδάκης (από Ασπίδα), ενώ επανεντάχθηκε ο Αλέξανδρος Μιανιαμσίδης.

Η ανακοίνωση:

Η Δόξα Παχιανών ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με τους ποδοσφαιριστές Σπύρο Βαϊγκούση, Κώστα Βασαδάκη, Χρήστο Χατζηδάκη, καθώς και την επανένταξη στο δυναμικό της του Αλέξανδρου Μιανιαμσίδη.

Ο Βαϊγκούσης γεννήθηκε στις 27 Ιουνίου 1995 και το πρώτο του δελτίο το έκανε το 2010 στον Ιδομενέα, όπου έμεινε ως το 2020, όταν και πήρε μεταγραφή στην ΑΕ Κυδωνίας. Την περασμένη σεζόν αγωνίστηκε στη Στίλβη Χανίων.

Ο Βασαδάκης είναι γεννημένος την 1η Αυγούστου 1998 και το πρώτο του δελτίο το έκανε στην Ιωνία 2000. Ακολούθησαν ΑΟΔΑ, Απόλλων Αγ. Ιωάννη, Φωστήρας Αγ. Σαράντα, ΝΕΑΡ (Ρέθυμνο), ΟΦ Αρμένων (Ρέθυμνο) και Νέος Σαμψών.

Ο Μιανιαμσίδης είναι γεννημένος στις 5 Μαρτίου 1989 και στην ποδοσφαιρική του διαδρομή είναι γεμάτος… Δόξες! Πρώτη του ομάδα ήταν η Δόξα Παταγής Εβρου, ακολούθησαν οι Δόξα Ορεστιάδας και Ενωση Οινόης, για να ενταχθεί στη Δόξα Παχιανών το 2018, μένοντας στο δυναμικό της ομάδας μας ως την περασμένη σεζόν, για να επιστρέψει εν όψει της νέας σεζόν.

Ο Χατζηδάκης γεννήθηκε στις 10 Σεπτεμβρίου 1994 και σε μικρή ηλικία το 2007 έκανε δελτίο στην Ιωνία 2000. Από το 2010 μέχρι πρότινος άνηκε στο δυναμικό της Ασπίδας Ναυστάθμου, από την οποία αποκτήθηκε.

Τους καλωσορίζουμε στην ποδοσφαιρική μας οικογένεια και τους ευχόμαστε καλή σεζόν με υγεία!

 

Estrella

Doxa Pachianon

Rabona ad