Μεταγραφή φορ τον Γενάρη

Πλατανιάς | 19 Νοεμβρίου 2016, 15:29

Η μεταγραφική περίοδος του Ιανουαρίου δεν είναι μακριά και όπως όλα δείχνουν ο Πλατανιάς θα επιδιώξει να ενισχυθεί εκεί που βασικά φαίνεται για την ώρα να αντιμετωπίζει πρόβλημα και είναι ο τομέας της επίθεσης.

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

Ο ερχομός του Δεκεμβρίου θα φανερώσει κάποια πράγματα για το πώς θα μπορούσε να κινηθεί ο Πλατανιάς σε αυτό το κομμάτι και σε ποια ειδικότερα λύση θα στραφεί προκειμένου να ενισχυθεί η επιθετική γραμμή της ομάδας. Μια επιθετική γραμμή που παρότι ξεκίνησε πολύ… ενθαρρυντικά με 5 γκολ στα πρώτα 2 παιχνίδια, στα επόμενα έξι ακολούθησε μονάχα ένα, αυτό με τον Ηρακλή…

Είναι φως – φανάρι λοιπόν ότι ο Πλατανιάς θα στραφεί σε κάποια λύση για την επίθεση τον προσεχή χειμώνα και η οποία λύση θα μπορούσε θεωρητικά να προέρχεται από την ελληνική αγορά. Αλλωστε οι δύο τελευταίες επιλογές που έχουν γίνει από την ξένη αγορά, τουλάχιστον για ό,τι αφορά τον Ντιλαβέρ αλλά και πιο πριν τον Ράμος, δεν έχουν αποδώσει αυτό που μάλλον θα ήθελαν στον Πλατανιά. Ειδικότερα για τον Βόσνιο πάντως, πρέπει να τονιστεί ο πολύ λίγος χρόνος που έχει χρησιμοποιηθεί μέχρι τώρα έχοντας παίξει 21 μόλις λεπτά σε επίπεδο πρωταθλήματος συν το 90λεπτο στο ματς Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό.

Η προσοχή λοιπόν σε ό,τι αφορά την όποια μεταγραφική ενίσχυση αποφασιστεί στον Πλατανιά, στρέφεται στην επιθετική γραμμή, εκεί όπου οι “ερυθρόλευκοι” θα επιδιώξουν να βρουν έναν ακόμα παίκτη για να βοηθήσει στον τομέα του γκολ, αλλά και για να δώσει ανάσες στον Γιακουμάκη που μέχρι στιγμής… τραβάει μόνος του το κουπί.

 

Estrella