Μεταγραφή Α’ Εθνικής ο ΟΦΗ με Παπαστεριανό

Football League | 25 Αυγούστου 2017, 16:23

Ενας ποδοσφαιριστής με μακρά πορεία σε ομάδες Α' Εθνικής αλλά και με μεγάλη εμπειρία, ο Μανώλης Παπαστεριανός, αποτελεί τη νέα μεταγραφή για τον ΟΦΗ. Μια πολύ σημαντική, λοιπόν, μεταγραφή για την ηρακλειώτικη ομάδα που ενισχύεται για το στόχο τον οποίο θέτει εν όψει της νέας σεζόν.

Ο νέος παίκτης του ΟΦΗ μετρά 180 συμμετοχές και 8 γκολ σε επίπεδο Α’ κατηγορίας, ενώ έχει αγωνιστεί και στη Ρουμανία, παίζοντας για λογαριασμό της Κονκόρντια.

Τελευταίος σταθμός στην καριέρα του ήταν η Ξάνθη, στην οποία αγωνίστηκε το β’ μισό της περιόδου που πέρασε. Πιο πριν, στο α’ εξάμηνο, ήταν στη Βέροια.

Η ανακοίνωση από πλευράς ΟΦΗ είναι η εξής:

«Μια ακόμη σημαντική ενίσχυση για τον ΟΦΗ.

Ο 30χρονος μέσος Μανόλης Παπαστεριανός, υπέγραψε το μεσημέρι της Παρασκευής (25/8) το συμβόλαιο του με την ομάδα μας, για ένα χρόνο και τίθεται και αυτός στην διάθεση του Νίκου Παπαδόπουλου, για να επαναφέρουμε όλοι μαζί τον ΟΦΗ μας, εκεί που αξίζει να βρίσκεται!

Μετά από συνάντηση που είχε ο Μανόλης Παπαστεριανός με τον πρόεδρο της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 Φώτη Τσάλο, οι δυο πλευρές έδωσαν τα χέρια και ο παίκτης ξεκινάει αμέσως προπονήσεις με τον ΟΦΗ.

Η εμπειρία και τα αγωνιστικά χαρακτηριστικά του Μανόλη Παπαστεριανού, θα δώσουν στην ομάδα μας, την παραπάνω βοήθεια που αναζητούσαμε, από ένα παίκτη με παραστάσεις από την Σούπερ Λιγκ.

Ο Μανόλης Παπαστεριανός γεννήθηκε στις 15 Αυγούστου 1987 στην Χαλκιδική.

Εχει αγωνιστεί σε Ηρακλή, Αρη, την Ρουμανική Κονκόρντια, την Ξάνθη και την Βέροια.

Το τελευταίο εξάμηνο αγωνίστηκε στην Ξάνθη.

Μανόλη, καλώς ήρθες στον ΟΦΗ μας!».

Estrella
Auto KCS
Minetta top plus
xoriatiko
Papantonakis Cards

Rabona ad