Μεταγραφές και ζήτημα προπονητή στο προσκήνιο

Χανιά | 5 Δεκεμβρίου 2022, 13:48

Το ζήτημα της μεταγραφικής ενίσχυσης, αλλά και της πιθανής πρόσληψης νέου προπονητή έρχονται στο προσκήνιο για τα Χανιά κι ενώ απομένουν ακόμα τρία παιχνίδια μέχρι το τέλος του έτους.

/Bella Pizza

Τα Χανιά είναι γεγονός ότι θα επιζητήσουν την ενίσχυση τους και μένει να φανεί πόσο ισχυρή θα είναι αυτή… Η προσοχή φαίνεται να είναι επικεντρωμένη προς αυτή την πλευρά και μένει να ξεκαθαρίσει τι παίκτες θ’ αποκτηθούν έτσι ώστε να τους εντάξουν στο δυναμικό τους για τη συνέχεια του πρωταθλήματος.

Να σημειωθεί πως ήδη το όνομα του Ηλία Τσέλιου είναι από τα πρώτα που έρχονται στο προσκήνιο, καθώς πρόκειται για ποδοσφαιριστή εγνωσμένης αξίας, με παρελθόν από τον Εργοτέλη ενώ αγωνίζεται σε θέση (μέσος) όπου τα Χανιά θέλουν να ενισχυθούν. Από ‘κει και πέρα όμως δεν είναι μονάχα ο Τσέλιος, αλλά αρκετοί ακόμα παίκτες όπου τα Χανιά θα ήθελαν ν’ αποκτήσουν. Ουσιαστικά, η πληροφόρηση αναφέρει ότι οι βλέψεις στις μεταγραφές αφορούν όλες τις γραμμές (άμυνα, κέντρο, επίθεση).

Σε ό,τι αφορά τώρα το ζήτημα του προπονητή μένει να φανεί εάν η διοίκηση της ΠΑΕ θα επιμείνει στο δίδυμο των Λαμπράκη και Μαναρώλη για τους οποίους είναι γεγονός ότι η ανάγκη αλλαγής τους θα κριθεί από τα αποτελέσματα. Σε κάθε περίπτωση υπάρχει εμπιστοσύνη και στους δύο όπως αποδεικνύεται ξεκάθαρα μέχρι τώρα, αλλά μένει να φανεί εάν τελικά τα Χανιά θα προχωρήσουν σε πρόσληψη κάποιου προπονητή, έχοντας να επιλέξουν ανάμεσα σε δεκάδες που έχουν προταθεί εδώ και μέρες…

Κατά τ’ άλλα η προσοχή επικεντρώνεται στο επόμενο παιχνίδι που ακολουθεί κόντρα στην Ηλιούπολη, με τη νίκη να κρίνεται μονόδρομος για τα Χανιά.

 

 

 

Estrella
10 years theatro
Gyrothalassia
KTEO Κρήτης
Minetta top plus
/blentcoffee

Rabona ad