Μεταγραφές και τελευταίες εμφανίσεις δίνουν ελπίδες για το β’ γύρο

Πλατανιάς | 18 Δεκεμβρίου 2017, 21:00

Ενα τελευταίο ματς για το 2017 απομένει για τον Πλατανιά προκειμένου να κλείσει αυτή τη χρονιά. Μια χρονιά που σημαδεύτηκε από μεγάλες επιτυχίες για την ομάδα, αλλά κλείνει με τον χειρότερο αν μη τι άλλο τρόπο λόγω της πορείας που καταγράφει στο πρωτάθλημα.

Από εκεί και πέρα, είναι γεγονός ότι ο Πλατανιάς στα τελευταία παιχνίδια όπως αποδείχτηκε και σε αυτό με τον ΠΑΟΚ δείχνει πολύ καλύτερος. Αυτό που του λείπει είναι η τύχη που πραγματικά δεν έχει σε αυτά τα παιχνίδια. Με τον Ατρόμητο χάνεται το πέναλτι από τον Μπούντνικ, με τον Πανιώνιο, ο Κοκκαλάς στέκεται άτυχος χάνοντας τη μπάλα στο φάουλ που εκτελείται και έρχεται το δεύτερο καθοριστικό γκολ για τον Πανιώνιο, ενώ με τον ΠΑΟΚ, το γκολ που δέχεται ο Πλατανιάς είναι πραγματικά πολύ άτυχο, με τη μπάλα να περνά μέσα από συμπληγάδες για να καταλήξει στα πόδια του Μαλεζά όπου σκοράρει με μία ανέλπιστη προβολή.

Από εκεί και πέρα όμως, ο Πλατανιάς είναι αρκετά βελτιωμένος. Πλέον δεν δείχνει να παρατάει κανένα παιχνίδι όπως τουλάχιστον έκανε ως… κακό συνήθειο πριν και αυτό πια που περιμένουν όλοι είναι να μπορέσει να παίρνει βαθμούς. Ουσιαστικά, οι όποιες ελπίδες για την μεγάλη ανατροπή και τη σωτηρία της ομάδας εναποτίθενται στο β’ γύρο με βάση τις μεταγραφές που θα γίνουν. Κακά τα ψέμματα, η ομάδα εάν καταφέρει κι ανατρέψει το σκηνικό θα πρόκειται για μια πολύ μεγάλη έκπληξη, αλλά με εμφανίσεις όπως στα τελευταία ματς που ήταν κόντρα σε τρεις από τις καλύτερες ομάδες της Σούπερ Λιγκ και με δεδομένες τις μεταγραφές, δεν μπορεί να αποκλείεται τίποτα.

 

 

Estrella
Auto KCS

Rabona ad