Μετά το τεχνικό τιμ… όλη η ομάδα των Χανίων στο Μουσείο της Εθνικής

Χανιά | 9 Ιουνίου 2023, 13:46

Αρχικά ήταν η επίσκεψη του Γιάννη Ταουσιάνη και των συνεργατών του και ακολούθησε πλέον όλη η ομάδα των Χανίων με το να επισκεφτεί το μουσείο της Εθνικής ομάδας ποδοσφαίρου.

/Bella Pizza

Η επίσκεψη πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή το πρωί, με τον πρόεδρο του Γαλανόλευκου Φάρου και υπεύθυνο του μουσείου, Νίκο Φλέκκα να… κατατοπίζει σχετικώς τους ποδοσφαιριστές.

Η ενημέρωση από την ΠΑΕ έχει ως εξής:

Στο Μουσείο Εθνικής Ελλάδος Ποδοσφαίρου η ομάδα μας

Την ευκαιρία να ξεναγηθούν στο μοναδικό Μουσείο Εθνικής Ελλάδος Ποδοσφαίρου είχαν σήμερα, Παρασκευή 9 Ιουνίου, οι ποδοσφαιριστές και το τεχνικό επιτελείο της ομάδα μας.

Ο Γιάννης Ταουσιάνης και οι συνεργάτες του, ο τιμ μάνατζερ Σταύρος Λαμπράκης, ο Γενικός Διευθυντής της ΠΑΕ Γιώργος Τουλουπάκης και όλοι οι ποδοσφαιριστές μας επισκέφτηκαν τον χώρο που είναι αφιερωμένος στην Εθνική μας ομάδα και ξεναγήθηκαν από τον υπεύθυνο του Μουσείου και πρόεδρο του συλλόγου φιλάθλων Εθνικής Ελλάδος «Γαλανόλευκος Φάρος», Νίκο Φλέκκα.

Οι ποδοσφαιριστές μας είχαν την ευκαιρία να θαυμάσουν τη μοναδική συλλογή που φιλοξενείται στους χώρους του μουσείου, να σηκώσουν και να φωτογραφηθούν με το βαρύτιμο τρόπαιο του EURO 2004 και να μάθουν ιστορίες για την Εθνικής μας ομάδα, αλλά και για μερικά σπάνια εκθέματα που περιλαμβάνει η πολύτιμη συλλογή.

 

Estrella
Papantonakis Cards
10 years theatro
Nymfi-Restaurant
Gyrothalassia
KTEO Κρήτης
Minetta top plus
blentcoffee
Poppies sexy show club

Rabona ad