Μετά την ΑΕΚ διαπιστεύσεις και με Ολυμπιακό

Πλατανιάς | 12 Ιαν 2016, 11:54

Σε έκδοση διαπιστεύσεων εν όψει του αγώνα με τον Ολυμπιακό αποφάσισε να προχωρήσει η ΠΑΕ Πλατανιάς, όπως άλλωστε έκανε και σε αυτόν με την ΑΕΚ.

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

Ο λόγος δεν είναι άλλος από το μεγάλο ενδιαφέρον που παρουσιάζει το παιχνίδι κι επειδή οι θέσεις είναι περιορισμένες μεταξύ άλλων και στα δημοσιογραφικά θεωρεία, αποφασίστηκε να δοθούν διαπιστεύσεις για να μην δημιουργηθεί αφενός το… αδιαχώρητο, αφετέρου παρεξηγήσεις.

Η σχετική ανακοίνωση από την ΠΑΕ Πλατανιάς αναφέρει τα εξής:

«Η ΠΑΕ Πλατανιάς Χανίων για την καλύτερη εξυπηρέτηση των εκπροσώπων του Τύπου που θα καλύψουν την αναμέτρηση της 18ης αγωνιστικής της Super League με τoν Ολυμπιακό στα Περιβόλια (18/1/16, 19.30) θα προχωρήσει, με την σύμφωνη γνώμη του ΠΣΑΤ, σε έκδοση διαπιστεύσεων.

Τα αιτήματα θα πρέπει να σταλούν έως την Τετάρτη 13/1/16 και ώρα 20.00 στο fcplatanias@gmail.com και είναι ως εξής:

Τοπικά ΜΜΕ: εφημερίδες από δύο (2), sites από δύο (2), τηλεοπτικοί σταθμοί από μια (1), ραδιοφωνικοί σταθμοί από μια* (1*).

*Θα δοθούν δύο (2), μόνο στην περίπτωση που για την πραγματοποίηση της ραδιοφωνική μετάδοσης είναι αναγκαία η παρουσία τεχνικού.

ΜΜΕ Αθηνών: από μια (1).

Στην αίτηση θα αναγράφεται το όνομα του δημοσιογράφου και το μέσο στο οποίο εργάζεται, ενώ θα υπάρξει νέα ενημέρωση για τον χρόνο και τον τρόπο παραλαβής των διαπιστεύσεων.

**Εξαιρούνται οι δημοσιογράφοι που θα εργαστούν για την Nova».

Estrella
Auto KCS

Rabona ad