«Μετά από χρόνια απαξίωσης το έργο των σφυροβόλων υπολογίζεται»

Στίβος | 4 Δεκεμβρίου 2020, 10:48

Ο Γ.Σ. Ελευθέριος Βενιζέλος ευχαρίστησε τον Δήμο Χανίων για το ενδιαφέρον που έδειξε για τους σφυροβόλους τονίζοντας ότι μετά από χρόνια απαξίωσης το έργο τους υπολογίζεται.

Με αφορμή την επίσκεψη των σφυροβόλων του γκρουπ Παπαμαρκάκη στο Δημαρχείο Χανίων και τη βελτίωση των υποδομών στις εγκαταστάσεις σφυροβολίας στην Αγυιά ο Ελ. Βενιζέλος εξέφρασε τις ευχαριστίες του.

Αναλυτικά αναφέρει τα εξής:

Το ΔΣ του ΓΣ Ελευθέριος Βενιζέλος θα ήθελε και δημόσια να εκφράσει τις ειλικρινείς του ευχαριστίες προς τον Δήμο Χανίων και προσωπικά στον Δήμαρχο Παναγιώτη Σημανδηράκη αλλά και στους Αντιδημάρχους Στέλιο Μιχαηλάκη, Μιχάλη Τσουπάκη και Γιάννη Νικηφοράκη για το ενδιαφέρον που έδειξαν για την βελτίωση των υποδομών στις εγκαταστάσεις σφυροβολίας στην Αγυιά με αποτέλεσμα να ολοκληρωθεί ο καθαρισμός του χωραφιού να επιστρωθεί με υπόβαση ο δρόμος που οδηγεί στον χώρο, να κατασκευαστεί σκέπαστρο και τουαλέτες και να φανεί μετά από χρόνια απαξίωσης ότι οι ανάγκες των σφυροβόλων είναι υπαρκτές και το έργο τους υπολογίζεται. Είμαστε βέβαιοι ότι και στο μέλλον η Δημοτική αρχή των Χανίων θα είναι πλάι στους σφυροβόλους, στον Ελευθέριο Βενιζέλο, στον Χανιώτικο Αθλητισμό. Η αρχή ήδη έγινε με την συνάντηση του ίδιου του δημάρχου με τους σφυροβόλους, παρουσία του Αντιδημάρχου Αθλητισμού κ.Στέλιου Μιχαηλάκη και Οικονομικών κ.Τάσου Αλόγλου στο δημαρχείο Χανίων την Πέμπτη όπου παρών ήταν και ο πρόεδρος της Κύδων ΑΕ κ. Μιχάλης Καλογριδάκης ενώ από την πλευρά των σφυροβόλων ο Χρήστος Φραντζεσκάκης, ο Ορέστης Ντουσάκης ο Λευτέρης Γουμενάκης η Αφροδίτη Τζατζιμάκη και ο Ιβάν Μεγκλεμπέη που γυμνάζεται με το γκρουπ Παπαμαρκάκη.

Ο Πρόεδρος                                                                                            Ο Γενικός Γραμματέας                        

Γ. ΓΙΑΤΡΟΥΔΑΚΗΣ                                                                                                     Χ. ΑΝΔΡΟΥΛΙΔΑΚΗΣ                         

 

karta antonis garden