Μεσολόγγης: Ο Φωστήρας παίζει πάντα για τη νίκη

Αντίπαλοι Παλαιόχωρας | 13 Νοεμβρίου 2017, 17:25

Μοιρασμένο χαρακτήρισε το παιχνίδι της ομάδας του με την Παλαιόχωρα, ο Νίκος Μεσολόγγης σε δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα.

Ο προπονητής του Φωστήρα κράτησε στα θετικά ότι η ομάδα του δεν δέχτηκε για ακόμα μία φορά γκολ, ενώ τόνισε ότι οι παίκτες του θα παίζουν πάντα για τη νίκη.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του έχουν ως εξής: “Παίξαμε με μία ομάδα η οποία ανεξαρτήτου βαθμολογικής θέσης αποτελείται από καλούς παίκτες και στη έδρα της γίνεται ακόμα πι δυνατή. Ήταν ένα παιχνίδι κέντρου με πολλές μονομαχίες. Μετά το 30′ ανέβηκε ο Φωστήρας, είχαμε 2-3 καλές ευκαιρίες να προηγηθούμε. Στο δεύτερο ημίχρονο ο αντίπαλος ξεκίνησε καλύτερα, με την πάροδο του χρόνου μας πίεσε και έχασε δύο καλές ευκαιρίες που θα μπορούσαμε να είχαμε χάσει το παιχνίδι. Στον αντίποδα, είχαμε και εμείς μία φάση στο τέλος από μία στατική φάση και στο τέλος δεν μπορέσαμε να πάρουμε κάτι περισσότερο από τον ένα βαθμό. Στα θετικά για άλλη μία φορά ότι η ομάδα μας κράτησε το “μηδέν” στην εστία της, επιθετικά κάποια παιδιά δείχνουνε ότι δεν έχουνε συνέλθει από τραυματισμούς, όπως ο Δωροβίνης. Υπάρχει έα πρόβλημα που πρέπει να δουλέψουμε και να λύσουμε στην προπόνηση, καλή συνέχεια εύχομαι και στον αντίπαλο κόουτς και την ομάδα του.

Με τα σημερινά αποτελέσματα ο Φωστήρας έχει τη δυνατότητα να πάει για δύο αποτελέσματα στη Νέα Αλικαρνασσό;

Ο Φωστήρας όπου και να πάιζει θα είναι για τη νίκη, έχουμε μείνει πίσω στη βαθμολογία και σαν αποτέλεσμα αν μείνει έτσι η βαθμολογία ή αυξηθεί με τον Ηρόδοτο, θα πρέπει να κερδίσουμε.

Ήταν δική σας εντολή να οπιρθοχωρήσει ο Φωστήρας στο δεύτερο ημίχρονο;

Δεν ήταν δική μου εντολή, εγώ ήθελα να μείνουμε ψηλά, όμως ο αντίπαλος και με τις δύο αλλαγές που έκανε μας πίεσε, με την είσοδο των Δημοσθένη και Αντώνη Μανουσάκη πήρε την πρωτοβουλία στο κέντρο, εμείς μετά τον τραυματισμό του Χαρίτου δεν είχαμε καποιον παίκτη να κρατήσει την μπάλα εκεί και να φέρει το παιχνίδι στην τελική ζώνη”.

Απομαγωνητοφωνηση: athlitiko από stoplekto.gr
Φωτ.: Θεόδωρο Ξενάκης

Estrella

Rabona ad