Μέσω… Τουρκίας στη Μυτιλήνη ο Πανθρακικός!

Football League 11 Δεκεμβρίου 2016, 13:30

Πώς θα μπορούσε να γίνει η μετακίνηση για τον Πανθρακικό από την Κομοτηνή για τη Λέσβο; Μα "φυσικά" μέσω… Τουρκίας, αφού με αυτό τον τρόπο αποφάσισε να μεταβεί η αποστολή της πρώην ομάδας των Ανυφαντάκη και Διακάκη για να παίξει το παιχνίδι με την Καλλονή!

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει η ιστοσελίδα thrakisports, η μετάβαση του Πανθρακικού στη Μυτιλήνη έγινε ως εξής:

«Περνώντας τα σύνορα των Κήπων, να διασχίσει προς τα νότια την γειτονική χώρα πηγαίνοντας παράλληλα με τα μικρασιατικά παράλια και το πρωί (της Κυριακής) που θα έχει φτάσει στο Αϊβαλί, να πάρει το πλοίο που κάνει το τακτικό δρομολόγιο από το τουρκικό λιμάνι για την Λέσβο. Η επιστροφή από εκεί θα γίνει προφανώς με τον ίδιο τρόπο και επειδή δεν υπάρχει δρομολόγιο πιο αργά, γι’ αυτό αποφασίστηκε η αναμέτρηση να ξεκινήσει στις 13:30 ώστε να ολοκληρωθεί νωρίς και να μπορέσουν οι παίκτες να επιστρέψουν ακτοπλοϊκώς στην Τουρκία και από εκεί οδικώς ακολουθώντας την αντίθετη διαδρομή, στην Ελλάδα».

Οπως επίσης σημειώνεται ακόμη στο ρεπορτάζ των συναδέλφων: «Με τον τρόπο αυτόν το ταξίδι θα βγει σαφώς πιο οικονομικά στην διοίκηση του Πανθρακικού. Αξίζει να σημειωθεί ότι αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που ομάδα του Πανθρακικού ταξιδεύει με αυτόν τον τρόπο για αγώνα με την Καλλονή στην Μυτιλήνη, αλλά είναι η πρώτη φορά που κάτι τέτοιο συμβαίνει με την α’ επαγγελματική ομάδα. Μέχρι πέρυσι, όταν και οι δύο αντίπαλοι κοντράρονταν για το πρωτάθλημα της Super League, η λύση αυτή είχε επιλεχθεί μόνο για την ομάδα Κ20 και οι επαγγελματίες παίκτες πήγαιναν Θεσσαλονίκη όπου έπαιρναν το αεροπλάνο. Αυτή η λύση ωστόσο την δεδομένη στιγμή δεν ήταν εφικτή, όχι μόνο για οικονομικούς λόγους αλλά και εξαιτίας της απεργίας της ΠΝΟ. Μετά από μια γεμάτη εβδομάδα απεργίας των ναυτικών, έχουν παραλύσει οι ακτοπλοϊκές συγκοινωνίες, με αποτέλεσμα παράλληλα να έχουν υπερφορτωθεί οι αεροπορικές και να μην υπάρχουν διαθέσιμα εισιτήρια για πτήσεις από και προς τα νησιά και όσα λίγα υπάρχουν, οι τιμές είναι στα ύψη. Ετσι η επιλογή του ταξιδιού μέσω Τουρκίας ήταν κάτι σαν… μονόδρομος».

Mikel Chania Delivery
xoriatiko
Papantonakis Cards