Μένουν στην κούρσα του τίτλου οι Ν. Μινωταύρου

Σφακιά Νέοι Μινωταύρου | 6 Μαρτίου 2022, 20:09

Οι Νέοι Μινωταύρου πέρασαν από το Φραγκοκάστελο με 4-1 σε βάρος των Σφακίων και παίρνουν προβάδισμα όσον αφορά την κατάληψη της 2ης θέσης στη Γ' κατηγορία.

Oinolatris

Η ομάδα των Μουρνιών αποσπάστηκε πλέον 7 βαθμούς (37) από τον αντίπαλό της που έμεινε στην 3η θέση με 30. Πάντως οι Νέοι Μινωταύρου διατηρούν τις ελπίδες του και για τον τίτλο, αφού  παραμένουν κοντά στο κυνήγι του Κρ. Αστέρα που είναι στο +2 αλλά με παιχνίδια λιγότερα.

Οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να προηγηθούν 0-3 μέχρι το ημίχρονο. Προβάδισμα το οποίο αποδείχτηκε αρκετό για να τους δώσει τη νίκη και τους βαθμούς, αφού τα Σφακιά δε μπόρεσαν πέρα από το γκολ να πάρουν κάτι.

Με τη συμπλήρωση του πρώτου 15λέπτου έγινε το 0-1 με την προσπάθεια του Αλεξάκη μέσα στην περιοχή. Στη συνέχεια πήρε τη σκυτάλη ο Μανουσάκης και σκόραρε δύο φορές πρώτα στο 28′ (0-2) και λίγο μετά στο 34′ (0-3).

Τα Σφακιά προσπάθησαν στο δεύτερο μέρος ν΄αντιδράσουν και παρότι έμειναν με παίκτη λιγότερο στο 70′ λόγω αποβολής του Μπαϊλάκη για εξύβριση, βρήκαν γκολ λίγο μετά στο 75′, σε προσπάθεια του Μανώλη Μπούχλη (1-3).

Δεν ήταν όμως αυτό αρκετό για να τους δώσει κάτι, ενώ οι φιλοξενούμενοι σφράγισαν τη νίκη τους στο 87′ με τον αειθαλή, Ευτύχη Μιχάκη που διαμόρφωσε με σουτ το τελικό αποτέλεσμα (1-4).

Διαιτητής: Mισαηλίδης
Βοηθοί: Χάμπας – Τίκας

Σφακιά (Μανώλης Τζωρτζάκης): Σφηνιαδάκης, Σκουλούδης (65′ Ιωσ. Τζωρτζάκης), Δεληγιαννάκης, Μπούχλης Γ., Τζωρτζάκης Ιωαν. (46′ Κουτρουμπάς), Μπαϊλάκης, Σφηνιάς, Μπούχλης Μαν., Βοτζάκης, Χομπιτάκης, Βούρβαχης (70′ Μπολιώτης)

Νέοι Μινωταύρου(Γιάννης Πατεράκης): Κασσιμάτης Λ.Στ., Παπαθεοδώρου, Μαρακάκης, Πολέντας, Βασιλειάδης, Παπαδάκης, Κούτσικος (65′ Κρινόπουλος), Αλεξάκης, Μανουσάκης, Κασσιμάτης Λ.Ν. (80′ Ευαγγελόπουλος), Μιχάκης

Estrella

Rabona ad