Μέσα σ’ ένα τέταρτο κρίθηκε το ματς στο Καστέλι

Νέος Κισσαμικός Μινώταυρος | 12 Μαρτίου 2023, 19:14

Το χαρακτήρα του αμφίρροπου που εξ αρχής είχε, επιβεβαίωσε το παιχνίδι ανάμεσα σε δύο από τις καλύτερες ομάδες του πρωταθλήματος στο Καστέλι, με τον Νέο Κισσαμικό να καταφέρνει να φτάνει στη νίκη με 2-1 απέναντι στον Μινώταυρο.

Oinolatris

Η ομάδα της Κισσάμου συνεχίζει έτσι να βρίσκεται στο κατόπι του Γρανίτη, κάνοντας το χρέος της ουσιαστικά, καθώς φτάνει σε μια πολύ σημαντική νίκη απέναντι στον πάντοτε αξιόμαχο Μινωταύρο.

Τα γκολ σημειώθηκαν στο δεύτερο ημίχρονο και ουσιαστικά μέσα σε διάστημα σχεδόν 15 λεπτών, από το 60’ μέχρι το 73’.

Ο Μάρκος Μπερντίος ήταν αυτός που άνοιξε με κεφαλιά το σκορ για τους γηπεδούχους (60′), με τον Γιάννη Λεβεντέλλη στο 68′ ν’ αξιοποιεί το λάθος το γύρισμα από τον Καυκαλά και να στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα της εστίας του Καλοριζικάκη, βάζοντας έτσι τις βάσεις για την κατάκτηση των τριών βαθμών.

Το μόνο που κατάφερε ο Μινώταυρος ήταν να διαμορφώσει το τελικό 2-1 στο 73’ από τη σέντρα σουτ του Γιάννη Περδικάκη.

Διαιτητής: Ούτας. Βοηθοί: Κολοκοτρώνης – Χατζηδάκης

Νέος Κισσαμικός (Λευτέρης Βεστάκης): Καστρινάκης, Παπαδάκης Γ., Καραγιώργος, Παπαδάκης Κ., Κομπογεννητάκης Ζαχ., Βασιλάκης, Καστανοπουλάκης, Κομπογεννητάκης Λ. (63’ Λεβεντέλλης), Χατζηλιόντας (90’ Μπρεδάκης), Κουλούρης (63’ Ντόντα), Μπερντίος

Μινώταυρος (Βασίλης Κούτας): Καλοριζικάκης, Δαμανάκης, Ζαγκουντίνος, Θάνος, Νταγιάκος (85’ Ντακάκης), Γιαννακίδης, Περδικάκης, Πρέζια (65’ Καυκαλάς), Μαξίμ (85’ Λαβράνος), Σούλκε, Ανδρουλάκης

Estrella

Rabona ad