Κορυφώνεται η προετοιμασία της Κρητικής ομάδας για το αποχαιρετιστήριο παιχνίδι της φετινής αγωνιστικής περιόδου. Το απόγευμα της Τετάρτης ο τεχνικός του ΟΦΗ, Νίκος Νιόπλιας, βρέθηκε στο γήπεδο του Ατσαλένιου για να παρακολουθήσει την αναμέτρηση του Πόρου με την Αναγέννηση Ιεράπετρας για τη Γ’ Εθνική.
Το ενημερωτικό δελτίο τύπου της Κρητικής ΠΑΕ αναφέρει σχετικά με το πρόγραμμα της ημέρας:
«Με προπόνηση που έγινε το πρωί της Τετάρτης (12/05) στο γήπεδο “Θ. Βαρδινογιάννης”, συνεχίστηκε η προετοιμασία της ομάδας μας για τον εντός έδρας αγώνα του Σαββάτου (15/05) με τον Παναιτωλικό.
Κανονικά προπονήθηκε ο Βαγγέλης Νοικοκυράκης. Ατομικό πρόγραμμα και θεραπεία συνέχισε ο Adil Nabi, o Πασχάλης Στάικος έκανε θεραπεία, ενώ ο Κοσμάς Τσιλιανίδης ακολούθησε για μια ακόμη ημέρα το ατομικό του πρόγραμμα.
Η σημερινή προπόνηση περιλάμβανε ασκήσεις ταχύτητας, τακτικής και στατικές φάσεις. Επόμενη προπόνηση έχει προγραμματιστεί για αύριο (13/05) στις 11:00, στο Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο.»
