Μερική ρήξη έσω πλαγίου ο Σακόρ

ΟΦΗ | 7 Δεκεμβρίου 2020, 19:31

Η μαγνητική επιβεβαίωσε τις αρχικές εκτιμήσεις του ιατρικού επιτελείου του ΟΦΗ. Ο Σακόρ έχει υποστεί μερική ρήξη έσω πλαγίου συνδέσμου στο αριστερό γόνατο.

O Νορβηγός ποδοσφαιριστής, ο οποίος αποχώρησε τραυματίας στο 58ο λεπτό της αναμέτρησης με τον Απόλλωνα Σμύρνης, υποβλήθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας (07/12) σε μαγνητική τομογραφία, η οποία επιβεβαίωσε ότι έχει υποστεί μερική ρήξη έσω πλαγίου συνδέσμου στο αριστερό γόνατο.

Όπως ενημερώνει η Κρητική ΠΑΕ έχει ήδη αρχίσει να χορηγείται η κατάλληλη φαρμακευτική αγωγή και η εξέλιξη της αποθεραπείας – αποκατάστασης του τραυματισμού του Σακόρ θα παρακολουθείται και θα αξιολογείται σε καθημερινή βάση.

Υπενθυμίζουμε ότι ο Βαγιεμπά Σακόρ τραυματίστηκε στο 53ο λεπτό της αναμέτρησης με τον Απόλλωνα Σμύρνης έπειτα από μαρκάρισμα του Μπεντινέλι και δεν μπορούσε να πατήσει το αριστερό του πόδι.

Αν και ο ίδιος ήθελε να συνεχίσει το παιχνίδι (με το σκορ εκείνη τη στιγμή στο 0-1), τελικά ζήτησε αλλαγή και στο 58ο λεπτό αντικαταστάθηκε από τον Πασχάλη Στάικο.

Estrella
Papantonakis Cards
Minetta Car Pack

Rabona ad