Μέρα ανακοινώσεων

Πλατανιάς | 29 Ιανουαρίου 2016, 0:00

Μέρα ανακοινώσεων φαίνεται ότι θα είναι η σημερινή για τον Πλατανιά. Εκτός του Τζίλβαν και της αποχώρησής του από την ομάδα ενδέχεται να ανακοινωθεί από την άλλη η έναρξη της συνεργασίας με τον Γιάννη Κάργα.

Ο πρώην αμυντικός της Παναχαϊκής έχει ενταχθεί στο ρόστερ του Πλατανιά και μένουν τα τυπικά για την ανακοίνωση της μεταγραφής του. Επίσης αναμένονται τα νεότερα για τον τερματοφύλακα Γιάννη Δερμιτζάκη, που λογικά θα ενταχθεί και αυτός στο ρόστερ του Πλατανιά.

Τέλος να σημειωθεί πως σε ό,τι αφορά τον Ολιμπά βρίσκονται ακόμη σε συζητήσεις ο μάνατζέρ του με τη διοίκηση του Πλατανιά έτσι ώστε να βρεθεί η “χρυσή τομή” στο οικονομικό και ο τερματοφύλακας από την Μαρτινίκα να αποχωρήσει. Από την άλλη τα περιθώρια πλέον αρχίζουν και στενεύουν και ό,τι είναι να γίνει, αυτό θα συμβεί μέσα στα επόμενα 24ωρα.

Αυτό που φαντάζει σίγουρο είναι πως μέχρι στιγμής ο Ολιμπά δεν έχει καταφέρει να βρει ομάδα προκειμένου να συνεχίσει την καριέρα του, αν και εφόσον συνεχίσει στον Πλατανιά δεν πρόκειται να υπολογίζεται.

Estrella
Auto KCS

Rabona ad