Μένει χωρίς φιλικό!

Χανιά | 4 Οκτωβρίου 2016, 17:06

Η αναβολή του φιλικού με τον ΟΦΗ και το γεγονός ότι Κισσαμικός και Πλατανιάς έκλεισαν φιλικό για το Σάββατο, έχει ως συνέπεια να μείνει χωρίς φιλικό παιχνίδι, αυτές τις ημέρες, ο Α.Ο.Χανιά.

/Bella Pizza

Μια εξέλιξη που σίγουρα δεν είναι ευχάριστη για τον Αντώνη Δρακόπουλο, αφού η αναβολή της έναρξης του πρωταθλήματος της Φούτμπολ Λιγκ επιβάλλει να γίνονται φιλικοί -έστω- αγώνες, ώστε οι ποδοσφαιριστές να διατηρούνται σε αγωνιστική …εγρήγορση! Τη στιγμή όμως που Κισσαμικός και Πλατανιάς είναι “κλεισμένοι” και το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής διαξάγεται κανονικά την Κυριακή (9/10), ο ΑΟΧ ξέμεινε από αντιπάλους.

Μάλιστα, δεν υπάρχει καν η επιλογή, ακόμα και ομάδας του τοπικού Χανίων, αφού, μέσα στο Σαββατοκύριακο υπάρχει αγωνιστική δράση…

Το φιλικό με τον ΟΦΗ την Τετάρτη (5/10) θα μπορούσε να αποτελέσει “βάλσαμο” για τον ΑΟΧ, αλλά και γενικότερα, μια ποδοσφαιρική γιορτή, ωστόσο, δυστυχώς, η απόφαση να κλείσουν τα Περιβόλια για ψεκασμό του χλοοτάπητα (δεν είμαστε γεωπόνοι αλλά γιατί να μην μπορούσε να γίνει κάτι τέτοιο την Τετάρτη το βράδυ ή την Πέμπτη το πρωί), μηδένισε κάθε πιθανότητα ώστε οι “μπλε” να παίξουν κάποιο φιλικό, αυτές τις μέρες που έχουν διακοπεί τα πρωταθλήματα….

Vas Fou 

Estrella
Minetta top plus
/blentcoffee

Rabona ad