Μελάς: Βρήκαμε ένας χάος, είναι θαύμα που ξεκινήσαμε

Χανιά | 12 Αυγ 2016, 21:35

Ευχαριστημένος από το γεγονός ότι έχουν γίνει τα πρώτα βήματα, αλλά και αισιόδοξος για την επόμενη μέρα παρουσιάστηκε ο νέος διοικητικός ηγέτης του ΑΟ Χανιά, Γιώργος Μελάς.

Ο Αθηναίος επιχειρηματίας στις δηλώσεις του κατά την πρώτη προπόνηση της ομάδας τόνισε τα εξής: «Το παλέψαμε όλοι μαζί, συσπειρωθήκαμε σαν οικογένεια και τελικά καταφέραμε να δηλώσουμε συμμετοχή στο πρωτάθλημα και να κάνουμε το πρώτο βήμα. Πιστεύουμε πολύ στον ΑΟΧ, πιστεύουμε πολύ στον κόσμο της ομάδας και προσδοκούμε το καλύτερο», είπε αρχικά για να συνεχίσει: «Έχουμε ξεκινήσει τον σχεδιασμό εδώ και αρκετές μέρες, είχαμε έρθει σε επαφή με ανθρώπους της ομάδας εδώ στα Χανιά, όμως υπάρχουν πολλά προβλήματα τα οποία δεν γνωρίζει ο κόσμος. Όμως πλέον όλα τα έχουμε ξεπεράσει κι έτσι καταφέραμε το θαύμα να στήσουμε την ομάδα, να ξεκινήσουμε όλοι μαζί και φυσικά να δηλώσουμε συμμετοχή στο νέο πρωτάθλημα».

Αναφορικά με τον κόσμο του ΑΟΧ, τόνισε: «Ο φίλαθλος κόσμος πρέπει να αγκαλιάσει την ομάδα γιατί είναι δικιά του. Εμείς απλά ήρθαμε να βάλουμε τάξη στον σύλλογο γιατί υπήρχε ένα χάος σε όλα τα επίπεδα. Θεωρώ ότι αν ο κόσμος των Χανίων θέλει η ομάδα να πάει καλά θα πρέπει να την στηρίξει. Εμείς θέλουμε και χρειαζόμαστε την στήριξη του κόσμου, έχουμε την ανάγκη τους».

Για την απόφασή του να εμπλακεί στα διοικητικά της ομάδας, είπε: «Βρήκαμε οφειλές, ένα πολύ μεγάλο χρέος, δεν υπήρχαν ούτε χαρτιά ούτε ένας φάκελος, υπήρχε ένα χάος. Θέλαμε λοιπόν να τα βάλουμε όλα αυτά σε μια σειρά. Εγώ συμμετέχω ως πρόεδρος, σύντομα θα αναλάβουμε το μάνατζμεντ και θα γίνουν όλα όπως πρέπει.

Εγώ είμαι επιχειρηματίας, διαθέτω μια κατασκευαστική εταιρία και τα Χανιά για μένα είναι ένα σημείο που θα ήθελα να δραστηριοποιηθώ και γι’ αυτό κατέβηκα εδώ όπου έχω και κάποιους φίλους».   

Estrella
Minetta Car Pack
/psiloritischania

Rabona ad