Μέλας – Μαυρονάσιος στους παίκτες: «Μην ανησυχείτε, εμείς είμαστε εδώ»

Χανιά | 17 Οκτωβρίου 2016, 18:39

Παρουσία των δύο πιο ισχυρών παραγόντων της ΠΑΕ πραγματοποιήθηκε η προπόνηση για τον Α.Ο. Χανιά τη Δευτέρα, καθώς στη Μοναχή Ελιά βρέθηκαν ο πρόεδρος Γιώργος Μέλας και ο αντιπρόεδρος Σωτήρης Μαυρονάσιος.

/Bella Pizza

«Είμαστε δίπλα σας και σας στηρίζουμε», είναι το μήνυμα που εξέρχεται από τη διοίκηση προς τους ποδοσφαιριστές της ομάδας, με τους δύο διοικητικούς ηγέτες του ΑΟΧ (στην φωτ. ο κ. Μαυρονάσιος) να ζητούν από τους ποδοσφαιριστές να μην επηρεάζονται από τη δύσκολη κατάσταση που επικρατεί, ενώ τους καλούν να επιδείξουν μεγαλύτερο ζήλο και προσπάθεια στις προπονήσεις αλλά και στους αγώνες που ακολουθούν.

Αξιο αναφοράς αποτελεί το γεγονός ότι στο δελτίο Τύπου που έχει δώσει στη δημοσιότητα ο ΑΟΧ γίνεται λόγος μεταξύ άλλων αναφορικά με την έναρξη του πρωταθλήματος ότι αυτή, όπως σημειώνεται, «πιθανολογείται για το ερχόμενο Σαββατοκύριακο», παρότι έχει ανακοινωθεί επίσημα ότι ο αγώνας της πρεμιέρας με τον Παναιγιάλειο έχει οριστεί γι’ αυτήν την Κυριακή 23 του μήνα στο Αίγιο!!

Η σχετική ενημέρωση από την ΠΑΕ Α.Ο. Χανιά με τίτλο «”Προεδρική” επίσκεψη στην προπόνηση», έχει ως εξής:

«”Προεδρική” επίσκεψη στην προπόνηση

Τα αμέτρητα εμπόδια που παρουσιάζονται στον Α.Ο.Χ. με την καθυστέρηση της έναρξης του πρωταθλήματος, δεν “τρομάζουν” τη νέα διοίκηση, η οποία βρέθηκε για μια ακόμη φορά στο γήπεδο της Μοναχής Ελιάς.

Ο πρόεδρος της Π.Α.Ε. Γιώργος Μέλας και ο αντιπρόεδρος Σωτήρης Μαυρονάσιος, μίλησαν στους παίκτες για αρκετή ώρα πριν την έναρξη της προπόνησης, διαβεβαιώνοντας τους, ότι είναι δίπλα τους και τους στηρίζουν.

Παρότι πιθανολογείται ότι το πρωτάθλημα θα ξεκινήσει το ερχόμενο Σαββατοκύριακο και ακόμη δεν έχει βρεθεί τηλεοπτική στέγη και χορηγός για τη Football League, οι δυο διοικητικοί παράγοντες, ζήτησαν από τους ποδοσφαιριστές να μην επηρεάζονται από τη δύσκολη κατάσταση που επικρατεί, να δείξουν μεγαλύτερο ζήλο και προσπάθεια και όσο θα είναι αυτοί οι δυο στην ομάδα, να μην ανησυχούν.

Όσο για κάποια άρθρα που είδαν το φως της δημοσιότητας, είναι ανυπόστατα, αναληθή και διαψεύδονται κατηγορηματικά από την ΠΑΕ. Ίσως, τα δημοσιεύματα αυτά, αποσκοπούν κάπου άλλου…».

Estrella
Minetta top plus
/blentcoffee

Rabona ad