Μελάς: Ή Περβόλια με ΟΦΗ ή παραδίδουμε τα δελτία και τη σφραγίδα της ΠΑΕ

Χανιά | 14 Μαρτίου 2017, 17:40

Με γραπτή δήλωση ο Γιώργος Μελάς τονίζει ότι είναι αποφασισμένος να παραδώσει τα δελτία και τη σφραγίδα της ΠΑΕ Α.Ο. Χανιά στον Δήμο Χανίων εάν και εφόσον δεν γίνει στα Περβόλια ο αγώνας με τον ΟΦΗ που είναι προγραμματισμένος για τις 22 του μήνα.

/Bella Pizza

Σύμφωνα με τον πρόεδρο του ΑΟΧ, υπήρξε αίτημα προς τη Σούπερ Λιγκ να γίνει ο αγώνας με τον ΟΦΗ στα Περβόλια, αλλά υπήρξε αρνητική απάντηση.

Η σχετική δήλωση από τον κ. Μελά είναι η εξής:

«Η ΠΑΕ ΑΟ Χανιά δια του προέδρου κυρίου Γιώργου Μελά ενημερώνει σχετικά με το θέμα γηπέδου Περιβολίων: Για μία ακόμα φορά η ΠΑΕ ΑΟ Χανιά πήρε αρνητική απάντηση δια μέσου της Super League σχετικά με την άδεια διεξαγωγής του αγώνα στο γήπεδο Περιβολίων την Τετάρτη 22/03/17 με την ΠΑΕ ΟΦΗ. Ενημερώνουμε ότι αν η δημοτική αρχή του Δήμου Χανίων δεν δώσει άδεια τέλεσης του αγώνα με την ΠΑΕ ΟΦΗ, η ΠΑΕ ΑΟ Χανιά θα παραδώσει τα δελτία και τη σφραγίδα της ΠΑΕ στον Δήμο και ας αναλάβουν όλοι οι υπεύθυνοι της απόφασης αυτής την ευθύνη.

Δεν πάει άλλος αυτός ο εμπαιγμός. Η ΠΑΕ ΑΟ Χανιά αρκετά έχει υποστεί αγωνιστικά και οικονομικά από τη φετινή αντιμετώπιση στο θέμα της έδρας. Τον λόγο τώρα έχουν ο Δήμος και ολόκληρη η πόλη των Χανίων. Ας αναλάβουν κάποιοι τις συνέπειες του πολέμου που δέχεται αυτή η ομάδα. (Να σημειωθεί ότι η ΠΑΕ έχει παραχωρητήριο του γηπέδου Περιβολίων για τη φετινή σεζόν). Η ΠΑΕ επιφυλάσσεται κάθε νομίμου δικαιώματος θετικής ή αρνητικής απάντησης».

Estrella
Minetta top plus
/blentcoffee

Rabona ad