Μελάς: Δεν υπάρχει λόγος να ασχολείσαι με το ποδόσφαιρο

Χανιά | 21 Νοεμβρίου 2016, 18:45

Ο Γιώργος Μελάς επανήλθε με νέες δήλωσεις, όχι όμως για τον Α.Ο.Χανιά, αλλά για την κατάντια -ευρύτερα- του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Α.Ο.Χανιά τόνισε ότι “δεν αξίζει να ασχολείσαι με αυτό το ποδόσφαιρο”, επισημαίνοντας ότι χρειάζονται σημαντικές τομές.

Οι δηλώσεις Μελά στην εφημερίδα “Metrosport”:

 «Αν δεν γίνει κάτι σύντομα, δεν βλέπω να προχωράει η κατάσταση. Υπάρχουν ανοίγματα, που δεν μπορούν να καλυφθούν. Έχουμε κάνει άπειρες συναντήσεις.

Έχω κάνει προσωπικά επαφή με μία εταιρία και πιστεύω θα γνωρίζουμε σε ένα δεκαήμερο, αν προκύψει κάτι θετικό. Το να φτιάξουμε τη δική μας ομάδα δεν λέει τίποτα απολύτως, από τη στιγμή που η Λίγκα βρίσκεται σε δύσκολη θέση. Ας το κάνουμε τουλάχιστον συνολικά.

Δεν έχουν γίνει και κάποιες συναντήσεις που θέλαμε. Έχουμε καθυστερήσει, αφού προέκυψαν στην πορεία και άλλα ζητήματα γενικά με το ελληνικό ποδόσφαιρο (εμπρησμός στο σπίτι του Μπίκα, αναστολή, συμβούλιο ΕΠΟ).

Ήμασταν και άτυχοι με τον ανασχηματισμό. Πάντως, αν δεν μπουν τηλεοπτικά, δεν υπάρχει λόγος να υπάρχουν χορηγοί. Έχουμε συμφωνία με την ΕΡΤ3, ηθική περισσότερο, παρά ουσιαστική.

Έχουμε βάλει κάποιες προσωπικές επαφές. Νομίζω, ότι το συμβούλιο της Δευτέρας είναι από τα πιο σημαντικά των ετών. Είναι επίπεδο ποδοσφαίρου, αυτό, όμως; Δεν υπάρχει λόγος να ασχοληθείς.

Έχουν απαξιώσει το ποδόσφαιρο. Η συμπεριφορά της Κυβέρνησης, αλλά και όσοι ασχολούνται με το ποδόσφαιρο το έχουν απαξιώσει. Φέτος, ήταν το αποκορύφωμα. Τα τελευταία χρόνια του έδωσαν και κατάλαβε».

Estrella
/psiloritischania