Μειώνονται τα προβλήματα

Εργοτέλης | 30 Οκτωβρίου 2020, 20:14

Βλέπει τα προβλήματα (και τις απουσίες παικτών από τις προπονήσεις) να μειώνονται ο τεχνικός του Εργοτέλη, Γιάννης Ταουσιάνης.

Τα μοναδικά πλέον προβλήματα της Κρητικής ομάδας είναι ο Πέιος και ο Καπουράνης (που έγινε επαγγελματίας), οι οποίοι συνεχίζουν τα ατομικά τους προγράμματα. Όλοι οι υπόλοιποι συμμετέχουν κανονικά στην προετοιμασία.

Το δελτίο τύπου του Εργοτέλη αναφέρει σχετικά με το πρόγραμμα της Παρασκευής:

«Με ιδιαίτερη ικανοποίηση ο Γιάννης Ταουσιάνης βλέπει μέρα με την ημέρα την φαρέτρα του να γεμίζει, καθώς παίκτες που το προηγούμενο διάστημα αντιμετώπιζαν προβλήματα τραυματισμού έχουν πλέον ενταχθεί κανονικά στο πρόγραμμα της προετοιμασίας.

Το νέο πρόσωπο στην σημερινή προπόνηση ήταν ο Γιάννης Κουτάντος που ξεπέρασε πλήρως το ελαφρύ διάστρεμμα που είχε υποστεί. Μοναδικά προβλήματα πλέον ο Πέιος και ο Καπουράνης που συνεχίζουν το ατομικό τους πρόγραμμα μετρώντας ωστόσο αντίστροφα για την επιστροφή τους στους κανονικούς ρυθμούς των προπονήσεων.

Οι παίκτες μας σήμερα δουλέψαν στο κομμάτι της ομαδικής επιθετικής τακτικής και πιο συγκεκριμένα με διάσπαση του πρέσινγκ ψηλά. Το πρόγραμμα ολοκληρώθηκε με δίτερμα. Νέα προπόνηση θα πραγματοποιηθεί αύριο το απόγευμα.»

Estrella
agromarket
IDOMENEAS AKADHMIES 2019 1
/psiloritischania