Μείον …επτά με Άγιο Ιερόθεο!

ΑΕΕΚ ΣΥΝΚΑ | 20 Οκτωβρίου 2016, 16:17

Χωρίς επτά ποδοσφαιριστές θα αντιμετωπίσει, με τα μέχρι στιγμής δεδομένα, η ΑΕΕΚ ΙΝΚΑ τον Άγιο Ιερόθεο την προσεχή Κυριακή (23/10).

 

Γκουτσίδης, Βουρβαχάκης, Καρβουνιάρης, Ταταράκης, Τσικουδάκης, Κυτράκης και Σταθινάκης στο απουσιολόγιο του τεχνικού της ομάδας, Γιάννη Κατσούλη. Αντίθετα επιστρέφει ο Ζντράβκοβιτς.

Η ενημέρωση της ΑΕΕΚ ΙΝΚΑ:

Ούτε λίγο ούτε πολύ… επτά απουσίες θα μετρήσει στο ματς με τον Άγιο Ιερόθεο η ΑΕΕΚ ΙΝΚΑ.

Εκτός του Βουρβαχάκη (συνεχίζει το πρόγραμμα αποκατάστασης και μπαίνει σταδιακά στις προπονήσεις) και του Γκουτσίδη, ο οποίος αντιμετωπίζει το γνωστό πρόβλημα που τον ταλαιπωρεί εδώ και δύο εβδομάδες, αλλά και του Μιχάλη Καρβουνιάρη, ο οποίος θα απουσιάσει λόγω της κόκκινης κάρτας που δέχθηκε στο ματς με τον Εργοτέλη για το Κύπελλο, ο Γιάννης Κατσούλης δεν θα έχει στη διάθεσή του άλλους τέσσερις ποδοσφαιριστές.

Ο Κώστας Ταταράκης θα απουσιάσει λόγω προβλήματος με θλάση στον τετρακέφαλο, ενώ ο Τσικουδάκης φαίνεται πως θα λείψει τουλάχιστον τρεις εβδομάδες λόγω διατρέμματος στην ποδοκνημική.

Επίσης, απών από το ματς με τους Περιστεριώτες θα είναι και οι Κυτράκης (πρόβλημα στον προσαγωγό) και Σταθινάκης (πρόβλημα στο δικέφαλο).

Το ευχάριστο είναι πως επανήλθε σε πλήρη αγωνιστικό ρυθμό ο Μάριος Ζντράβκοβιτς.

Estrella
Auto KCS
/blentcoffee

Rabona ad