Μεγάλωσε το προπονητικό τιμ σε Ηρόδοτο

Γ' Εθνική 13 Απριλίου 2021, 9:53

Περισσότερα μέλη απαριθμεί πλέον το προπονητικό επιτελείο του Ηροδότου.

Τον προπονητή Ανδρέα Ξυδάκη πλαισιώνουν και οι Λευτέρης Πουπάκης, Βασίλης Σταυριανουδάκης και Χρήστος Ορφανουδάκης.

Η ανακοίνωση του Ηροδότου είναι η εξής:

Η διοίκηση του συλλόγου ανακοινώνει την ένταξη στο προπονητικό τιμ των «κυανόλευκων» τους Λευτέρη Πουπάκη, Βασίλη Σταυριανουδάκη και Χρήστο Ορφανουδάκη. Για τον Λευτέρη Πουπάκη δεν χρειάζονται ιδιαίτερες συστάσεις, έχει αποτελέσει μία από τις μεγαλύτερες μορφές του ελληνικού ποδοσφαίρου με συμμετοχές ως τερματοφύλακας, σε Παναθηναϊκό, Ολυμπιακό, ΟΦΗ, Απόλλωνα Αθηνών, Αιγάλεω και Εθνικής Ελλάδος. Είναι χαρά μας που συνεργαζόμαστε ξανά με τον κ.Λευτέρη και με την πολυετή πείρα του βοηθάει όσο μπορεί στην προσπάθεια των τερματοφυλάκων μας μαζί με τον Βασίλη Σταυριανουδάκη.

Ο Βασίλης Σταυριανουδάκης θα βρίσκεται στο πόστο του προπονητή τερματοφυλάκων, έχοντας αγωνιστεί και ο ίδιος ως τερματοφύλακας σε διάφορες ομάδες της Αθήνας όπως Άτταλος ΝΦ, Ολυμπιακός Λιοσίων,Χαλκηδονικός αλλά και στην Κρήτη στον ΑΟΑΝ,ΑΕ Νεάπολης (Γ ‘εθνική ),Νίκη Σητείας ,ΑΣ Ιεράπετρας. Ως προπονητής τερματοφυλάκων έχει εργαστεί στον Άτταλο ΝΦ, Χαλκηδονικό και μέχρι τον Φλεβάρη του 2021 ήταν στην Αναγέννηση Ιεράπετρας. Ακόμη, από το 2019 είναι στην εταιρία Euro Sports Football Activities (ESFA ) ως συνεργάτης του Γιόζεφ Βάντζικ, παλαίμαχου τερματοφύλακα του Παναθηναϊκού και της Εθνικής Πολωνίας.

Ακόμη, προστίθεται και ο Χρήστος Ορφανουδάκης στο τεχνικό τιμ της ομάδας, ως συνεργάτης του Ανδρέα Ξυδάκη και αναλυτής. Ως ποδοσφαιριστής αγωνίστηκε στην ομάδα του ΑΟΤ, ενώ ακολούθησαν Πυργιώτισσα, Άγιος Δημήτριος και ΑΟΤ, ενώ ως προπονητής, ξεκίνησε στον ΑΟ Τυμπακίου όπου διατέλεσε συνεργάτης του Γιώργου Πετράκη αρχικά και έπειτα του Γιάννη Τάτση, ακολούθησε η ΑΕ Καμηλαρίου, η ΑΕ Φαιστού και η Πυργιώτισσα που εργάστηκε ως πρώτος προπονητής. Παράλληλα, το 2020 ολοκλήρωσε την μετεκπαίδευση του στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης με αντικείμενο σπουδών «εφαρμογή νέων τεχνολογιών και μεθόδων στη βιντεοανάλυση για την αξιολόγηση της ανάλυσης απόδοσης (performance analysis) των ποδοσφαιριστών».

Βασίλη, Χρήστο και κ.Λευτέρη σας καλωσορίζουμε στην οικογένεια του ΗΡΟΔΟΤΟΥ και ευχόμαστε πάνω από όλα υγεία και να βοηθήσει ο καθένας στην επίτευξη των στόχων μας!

 

Estrella
Auto KCS
/blentcoffee

Rabona ad