Μεγάλωσε η Χανιώτικη… παροικία στον Αστέρα Ρεθύμνου

Αρης Σούδας | 23 Ιουλίου 2016, 23:59

Στο Ρέθυμνο και τον ιστορικό Αστέρα θα συνεχίσει την καριέρα του ο Αλέξανδρος Κοντορινάκης, που σπουδάζει στον γειτονικό νομό.

Ο ταλαντούχος ποδοσφαιριστής, που ως αρχηγός της Μικτής Παίδων της ΕΠΣΧ πανηγύρισε το πρωτάθλημα Κρήτης τη σεζόν 2011-2012 και τη 2η θέση με τη Μικτή Κρήτης στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα, έπειτα από μισή σεζόν στον Άρη Σούδας πήρε μεταγραφή για τον Αστέρα Ρεθύμνου.

Στη νέα του ομάδα θα συναντήσει ακόμα δύο Χανιώτες, τους Ριχάρδο Χριστουλάκη και Στέλιο Παντελακάκη, που έχουν ανανεώσει με τον Αστέρα.

Η ανακοίνωση της μεταγραφής του:

Η διοίκηση του Αστέρα ανακοινώνει την απόκτηση του Αλέξανδρου Κοντορινάκη. Ο νεαρός ποδοσφαιριστής, γεννημένος το 1997, ξεκίνησε από τις ακαδημίες των Νέων Χανίων και σε ηλικία δεκατεσσάρων χρονών αγωνίστηκε πρώτη φορά στην ομάδα του Κρητικού Αστέρα στην Α΄ ΕΠΣ Χανίων. Παράλληλα, εκείνη τη χρονιά κέρδισε ως αρχηγός το πρωτάθλημα Κρήτης και αργότερα ως αρχηγός και πάλι την 2η θέση στο πανελλήνιο πρωτάθλημα με τη μικτή Κρήτης. Στη συνέχεια αγωνίστηκε για τρία χρόνια στη Κ17 -Κ 20 του Πλατανιά ως αρχηγός και εκεί. Τη περασμένη αγωνιστική περίοδο το 1ο μισό αγωνίστηκε με τη φανέλα της ΑΠΕ Λαγκαδά στον 1ο όμιλο της Γ’ εθνικής και το άλλο μισό στην ομάδα του Άρη Σούδας.
Τον καλωσορίζουμε και του ευχόμαστε υγεία και κάθε επιτυχία.

 

Estrella
Auto KCS
/blentcoffee

Rabona ad