Μεγάλος σκόπελος ο Απόλλων – Εναρξη στις 4 στη Ριζούπολη

Χανιά | 9 Απριλίου 2017, 11:35

Μια από τις πιο δύσκολες αποστολές περιμένουν τον Κισσαμικό, παίζοντας στις 4 το μεσημέρι απέναντι στον Απόλλωνα στη Ριζούπολη. Ζητούμενο για την ομάδα του Σπύρου Μπαξεβάνου είναι να μπορέσει να παίξει όσο καλύτερα μπορεί και να αποτελέσει έναν ισάξιο αντίπαλο.

/Bella Pizza

Εξυπακούεται ότι ο Απόλλων είναι το ακλόνητο φαβορί για τη νίκη και αυτό μάλιστα θα επιδιώξει να επιβεβαιώσει επί του Κισσαμικού, που παρόλα αυτά και παρά την ανάγκη που έχει για βαθμούς, θα παίξει χωρίς άγχος. Ουσιαστικά, το αμέσως επόμενο παιχνίδι κόντρα στην Καλλονή τη Μεγάλη Τετάρτη, είναι αυτό που ίσως σκέφτονται ήδη στο Καστέλι, αλλά αυτό δε σημαίνει ότι ο Κισσαμικός θα πουλήσει όσο όσο το τομάρι του.

Στη διάθεση του Σπύρου Μπαξεβάνου βρίσκονται 18 ποδοσφαιριστές, που πρόκειται για τους: Λαζαρίδη, Πολίτη, Μπουγαΐδη, Γιαλούση, Σελινιωτάκη, Τσερκέζο, Τσοντάκη, Κουρέλλα, Γκούμα, Ψιάνο, Τιάγκο Σίλβα, Μαρτίνεθ, Κίκε, Βλάχο, Νικόλτση, Μάντζη, Στογιάνοφ και Μίλιτς.

Διαιτητής έχει οριστεί ο Γκοβέσης (Αρκαδίας), βοηθοί οι Αρμακόλας (Κυκλάδων) και Μπαλιάκα (Λέσβου) και 4ος ο Βεργέτης (Αρκαδίας).

Estrella
Minetta top plus
/blentcoffee

Rabona ad