Μεγαλομέτοχος Λαμίας: Απειλούν τα παιδιά μου οπαδοί του Άρη

Football League 14 Απριλίου 2017, 19:22

Απειλές οπαδών του Άρη προς τα παιδιά του κατήγγειλε ο μεγαλομέτοχος της Λαμίας, Πανουργιάς Παπαϊωάννου.

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

Ο Παπαϊωάννου παραχώρησε συνέντευξη στον ραδιοφωνικό σταθμό “Λαμία FM1”. Αναλυτικά τα όσα είπε:

«Να σας πω ότι είμαι καλά, δεν είμαι. Ακόμη και τώρα, συνεχίζουν να απειλούν με μηνύματα και με τηλεφωνήματα. Ακόμα και τα παιδιά μου για τη ζωή τους, φίλαθλοι του Άρη. Σκέφτομαι αν αυτή τη στιγμή κατευθυνθώ στον Εισαγγελέα.

Ως εδώ και μη παρέκει. Τους απαντώ ότι δεν καταλαβαίνω από απειλές, ούτε η οικογένειά μου. Ας ξυπνήσουν λίγο οι φίλαθλοι στη Λαμία να δουν τόσο χρόνια τι τραβάγαμε. Τις είδαμε τις απειλές χθες στο γήπεδο του Ευόσμου. Πρέπει να επέμβει εισαγγελέας.

Δεν μπορεί ποδοσφαιριστής να τρώει μπουνιά εκτός φάσης, να του σπάει το ζυγωματικό και να μην το βλέπει ούτε 4ος, ούτε βοηθός, ούτε κανένας. Εγώ είμαι ένας μέτοχος, η ομάδα είναι δική τους. Πρέπει όλοι εδώ στη Λαμία και κάποιοι που είναι πιο ψηλά, να υψώσουν τη φωνή.

Να μη θυμούνται την πόλη τους μόνο όταν έχει εκλογές. Το κλίμα στον Εύοσμο ήταν πολύ άσχημο. Το ποδόσφαιρο είναι αθλητισμός. Αυτή τη στιγμή δεχόμαστε πόλεμο πραγματικό. Δεν το λέω τραγικά. Ότι είχα να κάνω, το έχω κάνει. Εγώ κοιμάμαι ήσυχος τα βράδια.

Ότι μπορώ να δώσω το έχω δώσει: Χρήματα, χρόνο, τον εαυτό μου όλο έχω προσφέρει. Είναι υπόθεση Λαμιωτών. Στο χέρι σας είναι. Εγώ είμαι από ένα χωριό από τη Γραβιά, βρέθηκα στη Λαμία, την αγαπάω σαν πόλη, σέβομαι και αγαπάω τον κόσμο.»

Estrella
Auto KCS
Minetta Car Pack
xoriatiko
Papantonakis Cards