Μεγαλομέτοχοι Καβάλας: Δίνουμε δωρεάν τις μετοχές αρκεί να…

Super League 2 1 Αυγούστου 2021, 19:51

Τους (τρεις) όρους που θέτουν για να παραχωρήσουν δωρεάν τις μετοχές τους γνωστοποίησαν οι τρεις μεγαλομέτοχοι της Καβάλας.

/Bella Pizza

Ομιχλώδες το τοπίο στην Καβάλα σχετικά με την επόμενη ημέρα της της ομάδας και την παρουσία της στο νέο πρωτάθλημα της Super League 2. Ο Σωτήρης Δεληκάρης, ο Αντώνης Αντωνίου και ο Αντώνιος Κατσαμακίδης έθεσαν τρεις προϋποθέσεις στον υποψήφιο επενδυτή Αλεξάντερ Χαντιταγκί.

Η ανακοίνωσή τους:

«Η κρισιμότητα της ιστορικής στιγμής για την άνοδο της ομάδας μας στην Super League 2, μετά από τον τιτάνιο και έντιμο αγώνα που δώσαμε με υψηλό αίσθημα ευθύνης, απαιτεί ανάλογη σοβαρότητα στην διαπραγμάτευση με τον επενδυτή.

Προκειμένου λοιπόν να διασφαλιστεί η απρόσκοπτη ανοδική πορεία της ομάδας μας, αξιώνουμε να ικανοποιηθούν για την ΠΑΕ Α.Ο. ΚΑΒΑΛΑ 1965, από τον υποψήφιο επενδυτή κ. Alexander Haditaghi, τα παρακάτω:

1. Να συμπληρώσει το ποσό που απαιτείται για την ολοκλήρωση της αύξησης του Μετοχικού κεφαλαίου (ποσό 100.000€).

2. Να καταθέσει το ποσό της εγγυητικής επιστολής ύψους (150.000€).

3. Να καταθέσει σε εγχώριο τραπεζικό λογαριασμό προσώπου κοινής εμπιστοσύνης, το ποσό του 1.000.000€, το οποίο όπως δήλωσε, (δήλωση κ. Απόστολο Μουμτζάκη) είναι διατεθειμένος να δαπανήσει για την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο 2021-2022.

Τα ανωτέρω αφού συμφωνηθούν και υλοποιηθούν θα σημαίνουν ταυτόχρονα, με έγγραφη εκ των προτέρων δέσμευση μας, την μεταβίβαση των μετοχών που διαθέτουμε, ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΤΙΜΗΜΑ ΔΗΛΑΔΗ ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ, με την ευχή στο μέλλον το ποσό αυτό να κατατεθεί σε ίδρυμα της αρεσκείας του στην πόλη μας όπως ήταν η αρχική δέσμευση μας.

Άλλωστε είναι γνωστή και ξεκάθαρη η πρόθεσή μας εδώ και καιρό την οποία και είχαμε δημοσιοποιήσει ότι τα οικονομικά ανταλλάγματα από την παραχώρηση των μετόχων “δε χωράνε στις τσέπες μας”.

Η έμπρακτη φιλανθρωπία του επενδυτή θεωρείται δεδομένη. Με αυτόν τον τρόπο ΚΑΙ ΜΟΝΟ διασφαλίζεται η άνοδος της ομάδας μας και μεταβιβάζεται το σύνολο των μετοχών με ποσό μικρότερο του 1 δολαρίου.

Με τιμή

Οι μέτοχοι της ΠΑΕ Α.Ο. ΚΑΒΑΛΑ 1965
Σωτήριος Δεληκάρης
Αντώνιος Αντωνίου
Αντώνιος Κατσαμακίδης»

Estrella
Minetta top plus
agromarket
IDOMENEAS AKADHMIES
/blentcoffee

Rabona ad