«Μεγάλο το κίνητρο κόντρα στον Παναθηναϊκό» (video)

Ρέθυμνο Cretan Kings | 23 Δεκεμβρίου 2016, 17:21

Δηλώσεις για το σπουδαίο παιχνίδι με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό (26/12, 18:00) στο ΟΑΚΑ, έκαναν για το Ρέθυμνο Cretan Kings ο βοηθός προπονητή Δημήτρης Μητρόπουλος και ο αρχηγός της ομάδας Χάρης Γιαννόπουλος.

Αναλυτικά όσα είπαν:

Δημήτρης Μητρόπουλος: «Κάναμε ένα καλό παιχνίδι κόντρα στον Κόροιβο. Ακολουθήσαμε το πλάνο και τα παιδιά ανταποκρίθηκαν εξαιρετικά. Τώρα με οδηγό αυτό το ματς “χτίζουμε” το πλάνο μας για να αντιμετωπίσουμε τον Παναθηναϊκό. Βέβαια είναι μεγάλη και πολύ ποιοτική ομάδα και αρχικός μας στόχος είναι να μπορέσουμε να είμαστε ανταγωνιστικοί. Από κει και πέρα θα κοιτάξουμε να πάρουμε ότι μας αναλογεί. Οι στόχοι μας φέτος είναι να κυνηγήσουμε όλα τα παιχνίδια για να φτάσουμε όσο πιο ψηλά γίνεται.

Ένα τέτοιο παιχνίδι είναι από μόνο του μεγάλο κίνητρο για όλους μας καθώς δεν είναι καθημερινό φαινόμενο να παίζουμε με ομάδα Ευρωλίγκας. Αντιμετωπίζοντας αυτές τις ομάδες μας κάνουν καλύτερους και εμάς τους προπονητές αλλά και τους παίκτες.

Τα παιδιά θεωρώ θα ανταποκριθούν και θα προσπαθήσουμε να καλύψουμε τα κενά εκ των έσω. Ούτως ή άλλως στο ματς με τον Κόροιβο δεν χρησιμοποιήθηκαν οι Ζάμπας και Κώττας επίτηδες για να δούμε την εικόνα που θα έχουμε στα επόμενα ματς έως ότου καλυφθούν τα κενά. Οπότε αν έχουμε οδηγό τον Κόροιβο νομίζω θα καταφέρουμε να ανταπεξέλθουμε παρά τις συγκεκριμένες απώλειες»

Χάρης Γιαννόπουλος: «Το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό είναι ένα από τα δύο πιο δυνατά που έχουμε να δώσουμε μέσα στη σεζόν. Είναι ένα πάρα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Είναι μία ομάδα από τις καλύτερες στην Ευρώπη και πρέπει να ματσάρουμε την ενέργεια τους και τη δύναμη μας στην άμυνα για να διεκδικήσουμε ότι μας αναλογεί.

Στο ματς με τον Κόροιβο κάναμε την καλύτερη εμφάνιση μας γιατί ακολουθήσαμε πιστά το πλάνο των προπονητών για 38 λεπτά, παίρνοντας μία πολύ σημαντική νίκη. Η ομάδα έτσι όπως είναι χτισμένη δεν έχει κάποιον σούπερ σταρ που να μην μπορεί να τον καλύψει. Είμαστε όλοι ισάξιοι και οι υπόλοιποι που έχουμε μείνει θα προσπαθήσουμε να καλύψουμε τα κενά. Βέβαια, περιμένουμε να επιστρέψει και ο Κώττας αλλά και ο νέος μας συμπαίκτης για να συνεχίσουμε πλήρεις και να πετύχουμε τους στόχους μας. Από κει και πέρα μπορεί να διανύουμε γιορτινές μέρες αλλά αυτό εμάς δεν μας επηρεάζει. Είμαστε επαγγελματίες και πρέπει να κάνουμε την δουλειά μας. Ούτως ή άλλως εγώ θυμάμαι πάντα τον εαυτό μου να περνάει τα Χριστούγεννα στο παρκέ»

Το video με τις δηλώσεις τους στη Νέα Τηλεόραση:

karta antonis garden