Μεγάλο “διπλό” του Ικάρου στις Μουρνιές

Ικαρος Μουρνιών | 20 Δεκεμβρίου 2017, 18:24

Την πιο σπουδαία ίσως νίκη του και σε ένα πολύ κομβικό σημείο του πρωταθλήματος, πανηγύρισε μέσα στις Μουρνιές ο Ίκαρος, που επιβλήθηκε του φορμαρισμένου Μινωταύρου με 2-0.

Μία νίκη που σαφώς δίνει πολύ μεγάλη ανάσα στον Ίκαρο, ο οποίος σε περίπτωση οποιουδήποτε άλλου αποτελέσματος θα έκανε γιορτές μόνος του στην τελευταία θέση της βαθμολογίας.

Το ματς κρίθηκε με ένα γκολ σε κάθε ημίχρονο και τον Τσαρδακά να ανοίγει το σκορ στο 15′ με μονοκόμματο σουτ μετά από κόρνερ. Το 2ο γκολ σημείωσε ο Πετράκης με εκτέλεση φάουλ στο 65′, ενώ ο Μινώταυρος είχε και δοκάρί στο 70′ σε προσπάθεια του Μανταδάκη για να μείνει έτσι αυτό το 0-2 μέχρι τέλους.

Μινώταυρος (Τάκης Διακάκης): Μουστάκας, Δαμανάκης, Περαθωράκης, Ζαχαράκης, Μιχ. Μανωλεδάκης (66′ Παπαδοκωνσταντάκης), Ξεκουκουλωτάκης, Παπαδάκης (46′ Καλαϊτζάκης), Τζαγκαράκης, Ανιάγκμπε (80′ Κοζάκης), Δημούσης, Μανταδάκης

Ίκαρος Μ. (Σταμάτης Φλεμετάκης): Νιαουνάκης, Τσαρδακάς, Μπομπολάκης, Κουργιαντάκης, Κρασάκης (55′ Χαλεβελάκης), Χαϊντούτης,Χριστόπουλος, Ζυμβραγάκης, Ντρογκασβίλι, Πετράκης, Λέττας (75′ Βογιατζής)

 

Mikel Chania Delivery

Rabona ad