Μεγάλη συμμετοχή στη Σχολή κριτών χρονομετρών

Τεχνική Κολύμβηση | 19 Δεκεμβρίου 2016, 10:42

Με μεγάλη επιτυχία και συμμετοχή πραγματοποιήθηκε το Σαββατοκύριακο 17 και 18 Δεκεμβρίου στα γραφεία του Ναυτικού Ομίλου Χανίων η Σχολή κριτών χρονομετρών Τεχνικής Κολύμβησης, η οποία ήταν βασισμένη πάνω στους νέους κανονισμούς.

Οι ενδιαφερόμενοι είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν από τον Ομοσπονδιακό προπονητή Αλέξανδρο Ξιάρχο, με τα πτυχία ν’ αναμένεται ν’ απονεμηθούν στην επόμενη ημερίδα ορίων που είναι προγραμματισμένη για τον Ιανουάριο.

Η έφορος του Ναυτικού Ομίλου, Βούλα Δουβίτσα – Παπαδάκη τονίζει τα εξής: «Διοργανώσαμε με μεγάλη επιτυχία, την τρίτη κατά σειρά, Σχολή κριτών χρονομετρών και το ενδιαφέρον που υπήρξε ήταν μεγάλο. Οπως γίνεται πάντοτε, η συνεργασία μας με τον Ομοσπονδιακό προπονητή κ. Ξιάρχο κύλησε άψογα και τον ευχαριστούμε. Πραγματοποιήθηκαν τρεις ενότητες και όλα κύλησαν ομαλά. Μετά την πρακτική εξάσκηση όλων των συμμετεχόντων, στην ημερίδα ορίων τον Ιανουάριο, θα γίνει και η απονομή των πτυχίων. Θέλω να πω ότι η παρουσία και η βοήθεια του Συλλόγου αλλά και όλων των γονιών στην πραγματοποίηση της Σχολής όσο και στην ημερίδα ήταν κάτι παραπάνω από πολύτιμη και τους ευχαριστούμε για μια ακόμη φορά θερμά», καταλήγει η κα Δουβίτσα – Παπαδάκη.

karta antonis garden