Μεγάλη συγκίνηση στο “αντίο” του Παράσχου

Πλατανιάς | 31 Οκτωβρίου 2017, 16:26

Μέσα σε κλίμα συγκίνησης ο Γιώργος Παράσχος πριν την έναρξη της πρωινής προπόνησης αποχαιρέτησε την Τρίτη τους ποδοσφαιριστές του Πλατανιά. «Σας πιστεύω, έπρεπε να αλλάξει κάτι στην ομάδα και αυτός που πρέπει να φύγει είμαι εγώ», τόνισε στους παίκτες του. 

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

Ο πρώην πια τεχνικός του Πλατανιά έδειξε να είναι πολύ συγκινημένος σε αυτή την αποχαιρετιστήρια συνάντηση που είχε στα αποδυτήρια του Μάλεμε με τους ποδοσφαιριστές.

Ειδικότερα ο 64χρονος τεχνικός απευθυνόμενος προς τους παίκτες του, τους είπε τα εξής: «Δυστυχώς σε αυτό το σημείο που βρίσκεται η ομάδα πρέπει να αλλάξει κάτι. Επειδή δεν μπορεί να αλλάξει η ομάδα για να αλλάξει και το κλίμα, αποφασίσαμε να φύγω εγώ. Σας πιστεύω. Έχετε δυνατότητες να παραμείνετε στην κατηγορία και εύχομαι να τα καταφέρετε».

Στη συνέχεια στις αντιδράσεις τους, οι παίκτες που είναι γεγονός ότι είχαν ένα ισχυρό δέσιμο με τον προπονητή τους, έδειξαν να καταβάλλονται από συγκίνηση, ενώ κάποιοι από αυτούς του ζήτησαν να πάρει πίσω την απόφασή του και να μείνει μέχρι το τέλος και να παλέψουν για την παραμονή! Σύμφωνα με πληροφορίες ο Παράσχος ήταν αυτός που εξέφρασε στον κ. Μαθιουλάκη την πρόθεση να αποχωρήσει. Όπως έκανε γνωστό ο Πλατανιάς στην ανακοίνωσή του, οι δύο άντρες είχαν μία πολύ ειλικρινή συζήτηση καταλήγοντας στο συμπέρασμα ότι για την ομάδα το προτιμότερο αυτή τη στιγμή είναι να φύγει ο Παράσχος. Επιβεβαιώνεται επίσης ότι εκτός του προπονητή, αποχωρεί και ο πιο άμεσος συνεργάτης του αυτά τα δύο χρόνια στην ομάδα, Παναγιώτης Γκουτσίδης.

Δεδομένα ο Πλατανιάς πάει με προπονητή το Νίκο Μαναρώλη στο Καραϊσκάκη για το ματς με τον Ολυμπιακό και θα φανεί τις επόμενες ημέρες τι θα γίνει με το θέμα του αντικαταστάτη του Παράσχου.

Estrella