Μεγάλη νίκη στο τέλος του παιχνιδιού

Σπάθα Κορωνίδα | 7 Ιανουαρίου 2017, 19:55

Το γκολ του Μανουσάκη λίγο πριν την συμπλήρωση των ενενήντα έδωσε μία πολύ σπουδαία νίκη στην Κορωνίδα απέναντι στη Σπάθα με 2-1 που έκανε ποδαρικό στο νέο έτος με "χαμόγελα".

Η ομάδα του Βάμου πέτυχε τη 2η νίκη της στον όμιλο τίτλου μετά από αυτή με τον Άρη Σούδας στην πρεμιέρα και δείχνει ξανά ότι μόνο εύκολο εμπόδιο δεν αποτελεί για την οποιαδήποτε ομάδα στη φετινή περίοδο.

Ο Μαυρογιαννάκης στο ντεμπούτο του χρειάστηκε μόλις 11 λεπτά παιχνιδιού για να βρει δίχτυα με κεφαλιά σε φάουλ του Πατσαρίκα για το 1-0.

Ο Παπαδάκης στο 40’ ισοφάρισε την αναμέτρηση σε 1-1 καθώς σκόραρε με σουτ και έστειλε την ομάδα του με τον καλύτερο τρόπο στην ανάπαυλα.

Στο 81’ η τερματοφύλακας της Σπάθας Χωραφάκης αποβλήθηκε και λίγο αργότερα η Κορωνίδα αξιοποίησε το αριθμητικό πλεονέκτημα με τον καλύτερο τρόπο στο παιχνίδι.

Στο 85’ ο Τζανουκάκης που μπήκε στο ημίχρονο έδωσε το νικητήριο γκολ για το Μανουσάκη που επίσης πέτυχε το παρθενικό του τέρμα στη σεζόν και μαζί τη σπουδαία νίκη στην ομάδα του Βάμου.

Σε εξαιρετική μέρα βρέθηκε ο γκολκίπερ της Κορωνίδας Βολάνης που πραγματοποίησε μεγάλες αποκρούσεις απέναντι στους επιθετικούς της Σπάθας και βοήθησε την ομάδα του να πάρει τους τρεις βαθμούς της νίκης.

Διαιτητής: Γ. Γιαννουλάκης
Βοηθοί: Τσιλίκας-Καντανολέων

Κορωνίδα (Παντελής Μπερικάκης): Βολάνης, Κακαξυλάκης (65’ Λ. Κουγεντάκης), Αλεξαντωνάκης (46’ λ.τρ. Τζανουκάκης), Γρ. Κουγεντάκης, Αννιτσάκης, Τρούλος, Κλαπάκης, Μαυρογιαννάκης, Πατσαρίκας (75’ Σφυρής), Μανουσάκης, Μεσαρχάκης

Σπάθα (Βασίλης Κούτας): Χωραφάκης , Πολάκης, Ζογράφι, Κουλάκης, Παπαδάκης, Μοσχανάκης, Ζανής, Παρέλης, Χριστόπουλος, Ντουντίγια, Χρυσός (81’ Νικολακάκης)

Νεκτάριος Ανδρεαδάκης

Wodspot72
Nevrakis
Pneumatikakis_Michalis
Grigoros
Trikounakis
Vourlakis
Family_mothers_food
Papantonakis Cards
Marmara Granites Xatzigiannelis
The Italian Job
Holidays Chania
Crepaland Greece
Digenakis
Crepe Factory Chania
Poppies sexy show club

Rabona ad