«Μεγάλη η τιμή να καθοδηγήσω τον Μινώταυρο»

Μινώταυρος | 3 Αυγούστου 2016, 11:31

Στο "τιμόνι" του Μινωταύρου -μετά από τέσσερα χρόνια στον Ποσειδώνα Τσικαλαριών- θα συνεχίσει ο Στέλιος Κουκουδάκης.

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

Ο νέος τεχνικός των “πρασίνων” που μίλησε στο athlitiko.gr, αναφέρθηκε στον Ποσειδώνα, το νέο βήμα που έκανε στην προπονητική του καριέρα στον Μινώταυρο, ενώ στο τέλος έκανε το δικό του σχόλιο για τη νέα σεζόν.

koukoudakis1

Αναλυτικά όσα δήλωσε στον Νεκτάριο Ανδρεαδάκη:

Ολοκληρώθηκε ένας σημαντικός κύκλος τεσσάρων χρόνων με τον Ποσειδώνα σε μία χρονιά όπου η ομάδα παρουσίασε ένα πολύ ανταγωνιστικό σύνολο στον όμιλο τίτλου. Τι σου αφήνει αυτή η χρονιά;

Αυτή η χρονιά είναι αποτέλεσμα τεσσάρων χρόνων συστηματικής και μεθοδικής δουλειάς με τους ποδοσφαιριστές μας. Τελειώνοντας η χρονιά ξέρουμε ότι μας αφήνει γεμάτο όμορφες αναμνήσεις, δύσκολες στιγμές που όμως αντιμετωπίσαμε όλοι μαζί, καθώς και αισιοδοξία για το μέλλον αφού η δουλειά μας ανταμείφθηκε.

Και τώρα ο Μινώταυρος, μία από τις πιο ιστορικές και παραδοσιακά δυνατές ομάδες του νομού. Είναι το βήμα παραπάνω για σένα;

Φυσικά και αποτελεί βήμα παραπάνω. Είναι μία ιστορική ομάδα που είναι “καταδικασμένη” να πρωταγωνιστεί κάθε χρόνο. Η τιμή να καθοδηγήσω αυτή την ομάδα είναι μεγάλη. Το βάρος και η ευθύνη που προκύπτουν είναι επίσης μεγάλα, αλλά με τη συνεχή και μεθοδική δουλειά που θα κάνουμε θα πάνε όλα καλά.

Όσο για τη νέα σεζόν που θα μπει στη σέντρα σε λίγες εβδομάδες, ο τεχνικός του Μινωταύρου σχολίασε:

Το φετινό πρωτάθλημα θα είναι το δυσκολότερο των τελευταίων ετών. Οι ομάδες είναι ενισχυμένες κάτι που σημαίνει ότι θα είναι πολύ ανταγωνιστικές και τα πάντα θα κρίνονται στις λεπτομέρειες. Τέλος, θα ήθελα να ευχηθώ να έχουμε ένα θεαματικό και ανταγωνιστικό πρωτάθλημα, όπως προμηνύεται ότι θα είναι και υγεία σε όλους τους ποδοσφαιριστές.

 

Mikel Chania Delivery
pallas""
Antonis Garden
Digenakis

Rabona ad