Μεγάλη η συμμετοχή στη Σχολή Αναθεώρησης (pics)

Γενικά Θέματα - Τοπικό 18 Σεπτεμβρίου 2016, 23:10

Προπονητές από όλη την Κρήτη βρέθηκαν το σαββατοκύριακο 17 και 18 Σεπτεμβρίου στα Χανιά για την παρακολούθηση της Σχολής Αναθεώρησης Ισχύς Ταυτοτήτων, που διοργάνωσε ο Σύνδεσμος Προπονητών, σε συνεργασία με τον Ομοσπονδία Προπονητών και υπό την αιγίδα της ΕΠΣΧ.

Το “μενού” την πρώτη ημέρα είχε το θεωρητικό κομμάτι στην αίθουσα της Συνεταιριστικής Τράπεζας Χανίων και τη δεύτερη ημέρα το πρακτικό σκέλος στο Εθνικό Στάδιο Χανίων. Εισηγητές ήταν οι εκπαιδευτές της ΕΠΟ Στράτος Βουτσακέλης και Χαράλαμπος Μιχαηλίδης.

ΤΟ ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ ΤΗΣ ΣΧΟΛΗΣ

Ο γεν. γραμματέας του Συνδέσμου Προπονητών Δημήτρης Ανθούσης προλόγισε τη Σχολή για να πάρουν στη συνέχεια τον λόγο ο πρόεδρος του ΣΠΠΝ Χανίων “Ο Παγκρήτιος” Μανόλης Πηγουνάκης και ο γεν. γραμματέας της Ομοσπονδίας Προπονητών (που θα μετονομαστεί σε Πανελλήνια Ένωση Προπονητών) Βαγγέλης Πρόκος.

anthousis

pigounakis

prokos

Τη γραμματειακή υποστήριξη είχαν αναλάβει ο αντιπρόεδρος Γιώργος Μπονατάκης και ο ταμίας του Συνδέσμου Χρήστος Παπαδογιάννης.

bonatakis papadogiannis

Χαιρετισμό απεύθυνε ο νέος πρόεδρος της ΕΠΣ Χανίων Κώστας Κωνσταντινίδης, που συνοδευόταν από τους αντιπροέδρους β’ και γ’ Μιχάλη Κοτζαμιχάλη και Μιχάλη Κουλιεράκη, αντίστοιχα.

konstantinidis sxoli anatheorisis

koulierakis kotzamixalis

mixailidis

proponites

proponites2

proponites4

k15

Rabona ad