Μεγάλες καταστροφές και στα γήπεδα beach volley στους Αγ. Αποστόλους

Beach Volley | 27 Οκτωβρίου 2017, 17:11

Ανάμεσα στο καταστροφικό έργο της καταιγίδας που έπληξε τα Χανιά δεν ξέφυγαν ούτε οι εγκαταστάσεις του Αθλητικού Σύλλογου Beach Volleyball Νέας Κυδωνίας. Μάλιστα, με δηλώσεις του, ο πρόεδρος του Συλλόγου, Σέργιος Αλεξιάδης τονίζει ότι έχει υποστεί σοκ.

Ειδικότερα, οι εγκαταστάσεις στους Αγίους Αποστόλους έχουν υποστεί μεγάλες καταστροφές, όπως τονίζει ο Σέργιος Αλεξιάδης στην ιστοσελίδα Volleyplanet και τον συνάδελφο, Ηλία Παπαιωάννου,

«Έχουμε πάθει όλοι σοκ! Δυστυχώς μας πήρε η θεομηνία το γήπεδο…», τονίζει ο Σέργιος Αλεξιάδης, που συνεχίζει ως εξής: «Οι εγκαταστάσεις αυτές ήταν το στολίδι μας και μάλιστα -τραγική ειρωνεία της τύχης- πριν από ένα 24ωρο είχαμε πάρει από τις αρμόδιες αρχές και επίσημα την παραχώρηση, βάσει του νόμου των παραχωρήσεων στους συλλόγους, ικανοποιώντας έτσι ένα πάγιο αίτημά μας εδώ και πολλά χρόνια. Αναφορικά με τις καταστροφές, τα βασικά 3 μπροστινά γήπεδα, δεν έχουν υποστεί σοβαρές ζημιές, αλλά τα πίσω γήπεδα, δυστυχώς, όλα… είναι στον αέρα». 

1

3

2

Στη συνέχεια, περιγράφει τι ακριβώς προκάλεσε η καταιγίδα στις εγκαταστάσεις: «Επειδή κατέβηκε όλος αυτός ο όγκος από το δρόμο, όπου προκλήθηκαν κι άλλες καταστροφές, ο χείμαρρος που δεν είχε από πουθενά διέξοδο, πέρασε από τη θάλασσα και διάβρωσε όλο το γήπεδο, το “εξαφάνισε”! Το πίσω πλέον σχεδόν δεν υπάρχει, έχει πέσει δυο μέτρα κάτω από τη θάλασσα! Ο τεράστιος στύλος ηλεκτροφωτισμού έχει γείρει από τη βάση του, αφού έφυγε η άμμος, οπότε έχουμε πάθει στην ουσία πολλή μεγάλη ζημιά και ελπίζουμε ότι ο Δήμος θα βοηθήσει, γιατί εδώ πέρα από τα τουρνουά που φιλοξενούμε προπονούνται περίπου γύρω στα 250 άτομα».

Τέλος, για τις επισκευές τόνισε ότι, «σήμερα ήρθαν τα συνεργεία του Δήμου, είδαν το γήπεδο και πλέον πρέπει να εξετάσουμε με νέες τεχνικές μελέτες, πώς θα το μπαζώσουμε ξανά. Γιατί κι αυτό δεν είναι εύκολο, αφού θα πρέπει όλη αυτή η άμμος που έπεσε να στηριχθεί ξανά και να πάει ξανά στο ίδιο επίπεδο. Μακάρι να ήταν στο χέρι μας, ώστε με προσωπική δουλειά να μπορούσε να φτιαχτεί».

karta antonis garden