Μέχρι το 2025 ο Σουλούκος στην ΑΕΛ

Super League 2 19 Ιανουαρίου 2023, 21:44

Επέκτεινε το συμβόλαιό του με την ΑΕΛ για δύο ακόμη χρόνια, μέχρι το καλοκαίρι του 2025, ο νεαρός τερματοφύλακας Στέφανος Σουλούκος.

/Bella Pizza

Ο Σουλούκος είναι γέννημα – θρέμμα της ΑΕΛ, καθώς βρίσκεται στην ποδοσφαιρική οικογένεια της Θεσσαλικής ομάδας από πολύ μικρή ηλικία.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΑΕΛ αναφέρει σχετικά:

«Η ΠΑΕ ΑΕΛ ανακοινώνει ότι ο 22χρονος ταλαντούχος τερματοφύλακας, Στέφανος Σουλούκος, βρέθηκε σήμερα στα γραφεία της ομάδας μας και αποδεχόμενος σχετική πρόταση, παρουσία του Τεχνικού Διευθυντή και μέλους του Δ.Σ. της ΠΑΕ, Τάσου Βενέτη και του Αθλητικού Διευθυντή, Στάθη Ταυλαρίδη, υπέγραψε την επέκταση του συμβολαίου του για δύο ακόμη χρόνια.

Σημειώνεται ότι το αρχικό συμβόλαιο του Λαρισαίου γκολκίπερ έληγε στις 30/06/2023, ενώ πλέον θα παραμείνει στο ρόστερ της αγαπημένης του ΑΕΛ τουλάχιστον ως τις 30/06/2025.

Περιχαρής ο ίδιος, ευχαρίστησε τον πρόεδρο κ. Αχιλλέα Νταβέλη, τους προϊσταμένους του αγωνιστικού τμήματος και τους προπονητές της ομάδας, τη φανέλα της οποίας φοράει από νηπιακή ηλικία, ξεκινώντας την διαδρομή του από τις Ακαδημίες του ερασιτεχνικού σωματείου.»

Estrella
10 years theatro
Gyrothalassia
Minetta top plus
KTEO Κρήτης
/blentcoffee

Rabona ad