Μέχρι τη Γαλλία τα… Χανιά μέσω Γιαμπερέ

Χανιά | 24 Νοεμβρίου 2022, 17:13

Το όνομα της ΠΑΕ Χανιά θα… ταξιδέψει μέχρι τη Γαλλία μέσω του κεντρικού αμυντικού της ομάδας Σεντρίκ Γιαμπερέ.

/Bella Pizza

Στα Χανιά βρέθηκε ο Γάλλος δημοσιογράφος Κριστόφ Μονζιέ που δεν έχασε την ευκαιρία να βρεθεί στο προπονητικό κέντρο της Μοναχής Ελιάς για συνέντευξη για τον ραδιοφωνικό σταθμό ARL του Μπορντό με τον συμπατριώτη του, που αποτέλεσε πριν από λίγους μήνες ένα από τα πολλά και σημαντικά – βάσει παραστάσεων – μεταγραφικά αποκτήματα της ομάδας.

Για την επίσκεψη αυτή η ομάδα αναφέρει τα εξής:

Μέχρι τη Γαλλία θα ταξιδέψει το όνομα της ομάδας μας, απόδειξη ότι τα Χανιά μέρα με τη μέρα ενισχύουν την δυναμική τους και το brand name τους ακόμα και εκτός συνόρων.

Πριν από λίγες μέρες ένας Γάλλος δημοσιογράφος βρέθηκε στο προπονητικό κέντρο της Μοναχής Ελιάς για το… χατίρι του ποδοσφαιριστή της ομάδας Σεντρίκ Γιαμπερέ.

Ο Christophe Monzie ο οποίος εργάζεται στο ραδιοφωνικό σταθμό ARL του Μπορντό βρέθηκε στα Χανιά προκειμένου να μιλήσει με τον πολύπειρο αμυντικό των Χανίων και να καταγράψει τις εντυπώσεις του από την νέα πρόκληση της καριέρας του.

Οι δυο τους γνωρίζονται αρκετά χρόνια και συγκεκριμένα από την εποχή που ο 32χρονος σέντερ μπακ της ομάδας μας αγωνιζόταν στη Μπορντό.
Μάλιστα ήταν αυτός που είχε πάρει την πρώτη συνέντευξη από τον Γιαμπερέ στο ξεκίνημα της καριέρας του.

Η ΠΑΕ Χανιά ευχαριστεί θερμά τον Christophe Monzie για το ενδιαφέρον του και τον περιμένουμε ξανά να τον φιλοξενήσουμε στη πόλη μας.

 

Estrella
10 years theatro
Gyrothalassia
Chania cash
KTEO Κρήτης
Minetta top plus
/blentcoffee

Rabona ad