Μια νίκη, που είναι η τρίτη στο πρωτάθλημα για την ομάδα του Μιχάλη Κυριακίδη, η οποία αποκτά έτσι προβάδισμα απέναντι στον Ικαρο για την παραμονή στην κατηγορία.
Ο Φοϊλέτα άνοιξε το σκορ στο 22ο λεπτό με κεφαλιά, ενώ αμέσως μετά, στο 23’, ήταν εκεί που έπρεπε προκειμένου να στείλει τη μπάλα από κοντά στα δίχτυα της εστίας του Μελετίου, έχοντας προηγηθεί σουτ στο οριζόντιο δοκάρι από τον Μανουσάκη.
Η… σεμνή τελετή έλαβε τέλος στο 51’ όταν ο Φοϊλέτα και πάλι με κοντινό πλασέ διαμόρφωσε το τελικό σκορ.
Μέχρι το τέλος του αγώνα οι φιλοξενούμενοι είχαν άλλα δύο δοκάρια που και αυτά ήταν στο οριζόντιο της εστίας του Ικάρου, στο 79’ με το διαγώνιο σουτ του Καλλιγέρη και στο 81’ όταν από λάθος γύρισμα του Χαλιβελάκη λίγο έλειψε να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του.
Διαιτητής: Σινιοράκης
Βοηθοί: Μπραουδάκη – Μαρκάκης
Ικαρος Μ. (Γιώργος Ντενεκετζής): Μελετίου, Καστρινάκης, Χριστόπουλος, Μπομπολάκης, Καρακοβούνης, Χαλιβελάκης, Σχοινάς (71’ Κουκουνάκης), Νταμαδάκης, Νιολάκης, Κελέσης (58’ Νταμοτσίδης), Μεντάκης (58’ Βουρδουμπάς)
Παλαιόχωρα (Μιχάλης Κυριακίδης): Κόλα, Θεοδωράκης, Τζαγκαράκης, Λιτσαρδάκης, Κοσμάς, Παπαδοκωνσταντάκης, Μανουσάκης, Κοντάκης (36’ Τανούσι), Αγγελάκης, Ζαϊμίδης, Φοϊλέτα (72’ Καλλιγέρης)





















