Με Βούρβαχη η νέα (προσωρινή) διοίκηση της ΕΠΟ

ΕΠΟ | 11 Οκτωβρίου 2016, 22:43

Τα ονόματα εκείνων που θα αναλάβουν προσωρινά τη διοίκηση της ΕΠΟ έγιναν γνωστά το βράδυ της Τρίτης. Ανάμεσα τους ο Γιώργος Βούρβαχης, ενώ έντονο γενικότερα είναι το Κρητικό στοιχείο...

Αφότου η προσφυγή του Βίκτωρα Μητρόπουλου έγινε δεκτή από το Διαιτητικό Δικαστήριο, προέκυψαν και τα πρόσωπα που θα απαρτίζουν τη σύνθεση της προσωρινής διοικούσας επιτροπής. Αξίζει λοιπόν να σημειωθεί ότι σε αυτά ΔΕΝ συμπεριλαμβάνεται ο ίδιος ο Μητρόπουλος, με τον πρόεδρο να αποφασίζεται ανάμεσα στα μέλη τη νέας διοίκησης.

Από την άλλη, στη σύνθεση του νέου ΔΣ, βρίσκεται και ο πρώην πλέον πρόεδρος της ΕΠΣΧ, αλλά νυν μέλος της διοίκησης της ΕΠΟ, Γιώργος Βούρβαχης, όπως και ο πρώην πρόεδρος της ΕΠΣ Ρεθύμνου, Γιώργος Σταράκης. Ακόμα από την Κρήτη στην προσωρινή διοίκηση βρίσκονται ο πρώην πρόεδρος και παλαίμαχος άσος του ΟΦΗ Νίκος Μαχλάς και ο Χανιώτης στην καταγωγή πρόεδρος της Football League, Στέλιος Σφακιανάκης.

Τώρα, από τα 21 άτομα τα 11 προέρχονται από την λίστα του Βίκτωρα Μητρόπουλου χωρίς, όπως προαναφέρθηκε να συμπεριλαμβάνεται ο ίδιος. Επίσης πέντε ονόματα θα είναι από την συμπολίτευση της ΕΠΟ και πέντε από την αντιπολίτευση.

Από την λίστα του Βίκτωρα Μητρόπουλου στη νέα διοίκηση μπαίνουν οι: Νικόλας Μαχλάς, Γιώργος Στράτος, Στυλιανός Σφακιανάκης, Τάκης Αγραφιώτης, Γεώργιος Σκαρτάδος, Γεώργιος, Κασιμάτης, Μίμης Δομάζος, Αριστείδης Καμάρας Στυλιανός Βαλαώρας, Θεοφάνης Τουντζιάρης και Βασίλης Παναγιωτάκης.

Από την συμπολίτευση της ΕΠΟ οι πέντε που έχουν οριστεί είναι οι: Τζανόπουλος, Γαβριηλίδης, Παππάς, Καραβασίλης και Παπαπετρίδης.

Και τέλος από την αντιπολίτευση της ΕΠΟ οι πέντε είναι οι: Νικόλαος Βακάλης, Παναγιώτης Δημητρίου, Βούρβαχης, Σταράκης, Γκίτσιος

 

Αναλυτικά τα μέλη της νέας διοίκησης και τα οποία θα εκλέξουν τον νέο πρόεδρο της ΕΠΟ:

Γιώργος Στράτος

Στέλιος Σφακιανάκης

Τάκης Αγραφιώτης

Γιώργος Σκαρτάδος

Γιώργος Κασιμάτης

Μίμης Δομάζος

Αριστείδης Καμάρας

Νίκος Μαχλάς

Γιάννης Βαλαώρας

Φάνης Τουντσιάρης

Βασίλης Παναγιωτάκης

Μάνος Γαβριηλίδης

Γιάννης Παππάς

Χρήστος Καραβασίλης

Μιχάλης Τζανόπουλος

Αντώνης Παπαπετρίδης

Νίκος Βακάλης

Παναγιώτης Δημητρίου

Γιώργος Βούρβαχης

Γιώργος Σταράκης

Κωνσταντίνος Κίτσιος

 

Πηγή πληροφοριών: sportfm.gr & sdna.gr

Estrella
Papantonakis Cards

Rabona ad