Με Βέλιτς στην κερκίδα – Εκτός Λάμτσε, Γιαννούτσος

Επισκοπή | 21 Μαΐου 2021, 13:15

Δύο απουσίες προκύπτουν για την Επισκοπή για το κυριακάτικο παιχνίδι (22/05) με την Καλλιθέα.

Corgress Stagakis

Ο Φράνκο Λάμτσε που αποβλήθηκε στο ματς με τον Αστέρα Βλαχιώτη και ο Γιώργος Γιαννούτσος λόγω καρτών (4) δε θα βρίσκονται στη διάθεση του Γιάσμινκο Βέλιτς. Ο προπονητής της Επισκοπής επίσης… συμπλήρωσε κάρτες και δε θα βρίσκεται στον πάγκο αλλά στην κερκίδα. Ο Δημήτρης Πολυχρόνης, που επίσης έφτασε τις 4 κίτρινες, δηλώθηκε να απουσιάσει από το εξ αναβολής ματς με τον Ασπρόπυργο.

Οι προπονήσεις της ομάδας εν όψει Καλλιθέας είναι προγραμματισμένες στην Παιανία.

Η ενημέρωση της Επισκοπής έχει ως εξής:

Στην Αθήνα έχει καταλύσει η ομάδα μας αμέσως μετά τον αγώνα της περασμένης Πέμπτης (20/5 με σκορ 1-1) με τον Αστέρα Βλαχιώτη. Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα διαμένει σε ξενοδοχείο στο κέντρο της Αθήνας ενώ οι προπονήσεις (σήμερα Παρασκευή 21/5 και αύριο 22/5) θα πραγματοποιηθούν στην Παιανία.

Οι ποδοσφαιριστές που αγωνίστηκαν στη Σπάρτη έκαναν αποφόρτιση (χαλάρωμα) ενώ οι υπόλοιποι (η αποστολή είναι 22 ποδοσφαιριστές) προπονήθηκαν κανονικά.
Το κλίμα είναι πολύ καλό και φυσικά όλοι προετοιμάζονται, στον τόνο που αυτό είναι δυνατό λόγω του μικρού χρόνου που απομένει, για το ματς της Κυριακής απέναντι στην Καλλιθέα.

Εκτός μάχης έχει τεθεί ο Γιώργος Γιαννούτσος που συμπλήρωσε 4 κίτρινες κάρτες. Τέσσερις έχει συμπληρώσει ο Δημήτρης Πολυχρόνης ο οποίος έχει δηλωθεί να μην αγωνιστεί στο ματς της προσεχούς Τετάρτης (26/5) στον εξ αναβολής αγώνα με τον Ασπρόπυργο.

… Από τις κερκίδες θα παρακολουθήσει τον αγώνα και ο προπονητής μας Γ. Βέλιτς ο οποίος και εκείνος συμπλήρωσε 4 κίτρινες κάρτες.

 

Papantonakis Cards
Chania cash
Nymfi-Restaurant
KTEO Κρήτης
Minetta top plus
xoriatiko
Poppies sexy show club

Rabona ad