Με Βασιλαντωνάκη η τηλεδιάσκεψη της ΕΟΠΕ

Βόλεϊ | 11 Νοεμβρίου 2020, 17:40

Τηλεδιάσκεψη πραγματοποιήθηκε το πρωί της Τετάρτης με θέμα την επόμενη ημέρα του πρωταθλήματος της Volley League Γυναικών. Την Εθνική ομάδα εκπροσώπησε η Χανιώτισσα Ανθή Βασιλαντωνάκη.

Την τηλεδιάσκεψη διοργάνωση Ελληνική Ομοσπονδία Πετοσφαίρισης και συμμετείχαν το συνδικαλιστικό όργανο των αθλητών (ΠΑΣΑΠ) και η Ανθή Βασιλαντωνάκη που εξέφρασε τις απόψεις των αθλητριών της Εθνικής ομάδας.

Όλες οι πλευρές εξέφρασαν την αγωνία τους για το (άμεσο) μέλλον του αθλήματος κι αποφάσισαν να ζητήσουν από τους αρμόδιους την επιστροφή των ομάδων σε αγωνιστικούς ρυθμούς (προπονήσεις και αγώνες). Η ενημέρωση της ΕΟΠΕ αναφέρει σχετικά:

«Τηλεδιάσκεψη με τον Π.Α.Σ.Α.Π. είχε το πρωί της Τετάρτης 11 Νοεμβρίου η Ελληνική Ομοσπονδία Πετοσφαίρισης με θέμα την επόμενη ημέρα του πρωταθλήματος της Volley League Γυναικών.

Το συνδικαλιστικό όργανο των αθλητών εκπροσώπησε ο Γενικός Γραμματέας Γιάννης Αχιλλεόπουλος και το μέλος Στέλλα Χριστοδούλου η οποία ήταν και εκπρόσωπος των 14 αρχηγών της Volley League Γυναικών και η Ανθή Βασιλαντωνάκη, η οποία εξέφρασε τις απόψεις των αθλητριών της Εθνικής ομάδας Γυναικών.

Στη διάσκεψη η οποία έγινε σε πολύ καλό κλίμα, δείγμα της κοινής γραμμής που υπάρχει μεταξύ όλων των φορέων του αθλήματος, εκφράστηκαν οι προβληματισμοί και η αγωνία για την επόμενη ημέρα του πρωταθλήματος αλλά και όλες οι κινήσεις που πρέπει να γίνουν από την Ε.Ο.ΠΕ. και τον Π.Α.Σ.Α.Π. προς πάσα κατεύθυνση, έτσι ώστε σε πρώτη φάση να επιτρέψουν την διεξαγωγή προπονήσεων για να ξεκινήσουν άμεσα και οι αγώνες.»

karta antonis garden