Οι δύο διεθνείς Κρητικοί άσοι αγωνίσθηκαν στο πρώτο ημίχρονο που βρήκε προηγούμενο τον Ολυμπιακό με 2-0 χάρη στα ισάριθμα τέρματα του Γιουσέφ Ελ Αραμπί (στο 29ο και στο 44ο λεπτό).
Στην ανάπαυλα Τζολάκης και Μπουχαλάκης αντικαταστάθηκαν. Ο Χανιώτης τερματοφύλακας διατήρησε το “μηδέν” στην εστία συνεχίζοντας την παράδοση που δημιούργησε στα πλέι οφ (αγωνίσθηκε στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια).

Όσον αφορά το φιλικό παιχνίδι με την Σλοβάτσκο χρειάστηκε να επέμβει τρεις φορές. Στο 10ο λεπτό σταμάτησε εντυπωσιακά τον Γιουρόσκα, στο 21ο “καθάρισε” τη φάση μαζεύοντας τη σέντρα του Ντόσκι και στο 41ο λεπτό διαφύλαξε το “μηδέν” με εκπληκτική επέμβαση στην κεφαλιά του Μιχάλικ.
Το γκολ της Σλοβάτσκο σημειώθηκε στο 49ο λεπτό όταν την εστία των “ερυθρολεύκων” υπερασπιζόταν ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης που είχε περάσει στη θέση του Τζολάκη με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου!










