Με Τζημογιάννη αλλά χωρίς Σκραπάρα και Πόκονγκ η αποστολή για Πάτρα

Χανιά | 15 Ιανουαρίου 2016, 17:27

Στη διάθεση του Σπύρου Μπαξεβάνου για το παιχνίδι με την Παναχαϊκή βρίσκεται ο Νίκος Τζημογιάννης, όχι όμως και ο Βαγγέλης Σκραπάρας που πρόκειται για τα δύο τελευταία μεταγραφικά αποκτήματα του Κισσαμικού.

Επίσης εκτός αποστολής έμεινε και ο Μούσα Πόκονγκ που δεν έχουν ακόμη ολοκληρωθεί οι διαδικασίες προκειμένου να μπορεί ν’ αγωνιστεί. Ο Σκραπάρας μόλις ουσιαστικά… πάτησε το πόδι του στο Καστέλι και θέλει ακόμη χρόνο προκειμένου να γνωρίσει το νέο του περιβάλλον, από την άλλη ο Τζημογιάννης κρίθηκε ότι μπορεί να βοηθήσει κι έτσι συμπεριλήφθηκε στην αποστολή.

Η αποστολή του Κισσαμικού θ’ αναχωρήσει το βράδυ της Παρασκευής, με το πλοίο “BLUE GALAXY” της ΑΝΕΚ Lines/Blue Star Ferries, με πρώτο σταθμό τον Πειραιά όπου από εκεί θα μεταβεί οδικώς στην Πάτρα, για το εκτός έδρας παιχνίδι της Κυριακής με την Παναχαϊκή.

Μετά την πρωινή προπόνηση της Παρασκευής γνωστοποιήθηκε η αποστολή του Κισσαμικού, στην οποία συμμετέχουν οι: Λαζαρίδης, Αγριμάκης, Τσερκέζος, Τσουβαλτσίδης, Κουρτεσιώτης, Τσοντάκης, Τζημογιάννης, Σταθάκης, Γιαννίτσης, Σελινιωτάκης, Πότσι, Ενγκουέμ, Μάνιας, Λώττας, Τσικουδάκης, Μάντζης, Ποσίνκοβιτς, Βλάχος.

Δεν υπολογίζεται από τον Σπύρο Μπαξεβάνο ο Ηλίας Βαττής, που θα εκτίσει την τιμωρία μίας αγωνιστικής (4 κίτρινες κάρτες) στο παιχνίδι αυτό, ενώ ξεπέρασαν τους τραυματισμούς τους και είναι στη διάθεσή του οι Μιχάλης Αγριμάκης και Αλέξης Σελινιωτάκης.

Estrella
Minetta Car Pack
/blentcoffee

Rabona ad