Με Τσικουδάκη MVP νίκησε 3-0 το Καλτσέτο

ΑΣ Καλτσέτο Άπτερα | 10 Οκτωβρίου 2020, 19:15

Με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Αλέξανδρο Τσικουδάκη (δύο γκολ, μία ασίστ) τα Άπτερα ξεκίνησαν νικηφόρα το πρωτάθλημα επικρατώντας με 3-0 του νεανικού Καλτσέτο.

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

Η αναμέτρηση πραγματοποιήθηκε στο γήπεδο της Μοναχής Ελιάς με τους γηπεδούχους να προηγούνται (0-2) με δύο σχεδόν πανομοιότυπα τέρματα στο 17ο και στο 35ο λεπτό. Και στις δύο περιπτώσεις “σέρβιρε” ο Σελέκος και σκόραρε ο Αλέξανδρος Τσικουδάκης.

Καλτσέτο - Άπτερα

Το τελικό 0-3 διαμορφώθηκε στο 57ο λεπτό με τον Κονστάντες έπειτα από ασίστ του Τσικουδάκη, ο οποίος στη συγκεκριμένη φάση μετατράπηκε από εκτελεστής (των δύο προηγουμένων γκολ) σε δημιουργό.

Γκολ Άπτερα με Καλτσέτο

Άξιο αναφοράς (κι ελπιδοφόρο) το γεγονός ότι το Καλτσέτο και ο Νότης Ματηγάκης χρησιμοποίησαν στο παιχνίδι οκτώ (8) ποδοσφαιριστές μέχρι 17 ετών (τέσσερις 15χρονους, δύο 16χρονους και δύο 17χρονους).

Καλτσέτο - Άπτερα (φάση)

Διαιτητής: Τρίγκας
Βοηθοί: Μπαντά – Οβάκογλου

Καλτσέτο (Νότης Ματηγάκης): Καρυπίδης, Καραχάλιος (75′ Σαχπατζίδης), Σολινταδάκης, Κοκολάκης, Καλαμαρίδης, Σκουλάκης, Γεωργιακάκης, Πρωτοπαπάδακης, Κυρκόπουλος, Ντόι, Ζαχαριουδάκης (46′ Κωνσταντουδάκης).

Άπτερα (πανηγυρισμοί)

Άπτερα (Γιάννης Χαζηράκης): Κοζωνάκης, Χατζηδάκης (87′ Τσίτσα), Κουναλάκης, Κονστάντες, Κουράτορας, Τσιτσιριδάκης, Νεσκάκης, Λαβράνος (57′ Μπόκολος), Τσικουδάκης Αλέξανδρος (87′ Χαριτάκης), Σελενίτσα Βασίλης (71′ Κουτσοκολάκης), Σελέκος (57′ Ζαλισβίλι).

Estrella

pallas""
Papantonakis Cards
Digenakis
Bio Green 300x250