Με τρία νέα πρόσωπα κόντρα στον Εθνικό ο Πόρος

Γ' Εθνική 3 Φεβρουαρίου 2023, 22:00

Τα δελτία των Λεονάρντο Σένκα, Τέρενς Γκρούθουσεν, Ζανή Τσαγκαράκη εκδόθηκαν και βρίσκονται στη διάθεση του Γιάννη Χατζησεβαστού για την εντός έδρας αναμέτρηση του Σαββάτου (04/02, 15:00) με τον Εθνικό.

Με νέα πρόσωπα, αλλά και απουσίες η αποστολή της Ηρακλειώτικης ομάδας. Το δελτίο τύπου του Πόρου αναφέρει σχετικά:

«Πολύ κρίσιμο το παιχνίδι του Σαββάτου (04/02, 15:00) για τους “μπλε” του Ηρακλείου που υποδέχονται την ιστορική ομάδα του Πειραιά στο Μαρτινέγκο με μοναδικό στόχο να επανέλθουν στα τρίποντα.

Με τρία νέα πρόσωπα, επιστροφή Στέλιου Αγριμάκη και τους φίλους του ο Πόρος κόντρα Εθνικό! Τα δελτία των Λεονάρντο Σένκα, Τέρενς Γκρούθουσεν, Ζανή Τσαγκαράκη εκδόθηκαν και βρίσκονται στη διάθεση του Γιάννη Χατζησεβαστού.

Κανονικά εκδόθηκαν και εκείνα των Αλέξανδρου Ζαφείρη, Μάνου Τουτουδάκη, ωστόσο ο πρώτος είναι τιμωρημένος από το τελευταίο παιχνίδι του ΑΟΤ με την Αγία Παρασκευή και ο δεύτερος θα χρειαστεί χρόνο για να φτάσει στο αγωνιστικό επίπεδο που βρίσκονται οι νέοι του συμπαίκτες.

Τιμωρημένος είναι και ο Βασίλης Μπάμπης μην έχοντας ξεπεράσει παράλληλα το πρόβλημα τραυματισμού του, ενώ εκτός βρίσκεται ο επίσης τραυματίας Γιώργος Τσαλαπατάνης.

Το ευχάριστα νέα για τους “μπλε” έρχονται από τον Στέλιο Αγριμάκη ο οποίος τις τελευταίες δύο και πλέον εβδομάδες έχει γυρίσει στο κανονικό πρόγραμμα και συμπεριελήφθη στην αποστολή.

Τελευταία συμμετοχή του 23χρομου μέσου με τα “μπλε” ήταν πριν από δύο μήνες και κάτι, στο νικηφόρο ηρακλειώτικο ντέρμπι με τον ΑΟΤ στο Μαρτινέγκο το Σάββατο 26 Νοεμβρίου στο Μαρτινέγκο (1-0).

Στον Πόρο γνωρίζουν ότι ο αντίπαλός τους έχει αλλάξει πρόσωπο με τον καινούργιο προπονητή, ενισχύθηκε στις μεταγραφές, ωστόσο χρειάζονται πολύ τη νίκη με την οποία θα πιάσουν στην βαθμολογία τον Εθνικό και θα την διεκδικήσουν με όλες τους τις δυνάμεις, καλώντας τον φίλαθλο κόσμο του Ηρακλείου και τους Ποριανούς στο γήπεδο προκειμένου να βοηθήσουν την ομάδα να πετύχει τον στόχο της.»

Estrella
Gyrothalassia
KTEO Κρήτης
Auto KCS
/blentcoffee
Poppies sexy show club

Rabona ad