Με τρεις αλλαγές κόντρα στην Ξάνθη

Πλατανιάς | 21 Οκτωβρίου 2016, 18:28

Η απουσία του Μανούσου και η τιμωρία του Στάθη επιφέρουν αλλαγές στην 11άδα του Πλατανιά για το παιχνίδι με την Ξάνθη. Ειδικότερα, οι "ερυθρόλευκοι" θα πρέπει ν' αναμένονται αρκετά διαφορετικοί το Σάββατο σε σχέση με το ματς στην Τρίπολη.

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

Βασικά, το ενδιαφέρον στρέφεται στο ποιος θα κληθεί από τον Γιώργο Παράσχο να παίξει στη θέση του απόντα Μανούσου. Θα είναι ο Τσουράκης που μετά το πρώτο παιχνίδι στην Κέρκυρα δεν του ξαναδόθηκε η ευκαιρία να ξεκινήσει από την αρχή, ή θα είναι ο Ντίνας που σε αυτά τα πρώτα ματς της σεζόν βρέθηκε να αποκλείεται μέχρι και από την 18άδα; Ενδεχομένως να είναι ο Ηλιάδης που δείχνει ένα καλό πρόσωπο στις προπονήσεις και κάποια στιγμή θα του δώσει την ευκαιρία να παίξει ο προπονητής του.

Από εκεί και πέρα θα πρέπει να θεωρείται σίγουρη η οπισθοχώρηση του Αποστολόπουλου και δη στη θέση του δεξιού μπακ, αλλά και η επαναφορά στην 11άδα του Μουνάφο. Κοινώς, ο Πλατανιάς θα αγωνιστεί με τρεις τουλάχιστον αλλαγές στο βασικό του σχήμα.

Πιθανή 11άδα για τον Πλατανιά είναι με: Σωτηρίου, Αποστολόπουλο, Καρυπίδη, Μπανανά, Βάντερσον, Γκνιάτιτς, Μουνάφο, Στανισάβλιεβιτς, Ντίνα, Μενδρινό και Γιακουμάκη.  

Estrella