Με τους Χανιώτες στην Ουγγαρία ο Απόλλων

Πόλο 2 Δεκεμβρίου 2020, 17:20

Ολοκληρώθηκε η εν' Ελλάδι προετοιμασία του Απόλλωνα Σμύρνης ενόψει των υποχρεώσεών του στον 7ο προκριματικό όμιλο του Euro Cup.

Ο όμιλος θα διεξαχθεί από τις 4 έως τις 6 Δεκεμβρίου στο Σόλνοκ της Ουγγαρίας και εκτός από την Ελληνική ομάδα θα μετάσχουν η οικοδέσποινα Σόλνοκ, η Γαλλική Στρασμπούρ και η Ισπανική Τεράσα.

Την αποστολή για Ουγγαρία συγκροτούν 13 πολίστες. Ανάμεσά τους και οι Χανιώτες Κώστας Γαλανίδης, Δήμος Δερμιτζάκης, Μανώλης Σολανάκης και ο Μάριος Χατζηκυριακάκης που φόρεσε το σκουφάκι του ΝΟ Χανίων τη σεζόν 2018-19.

Για την ακρίβεια ο νέος τεχνικός του Απόλλωνα, Νίκος Δεληγιάννης, επέλεξε τους Γαλανίδη, Καβουσανό, Τοράκη, Αλαμάνο, Βιτέλλα, Μίτροβιτς, Μοσκόφ, Γούνα, Σολανάκη, Χατζηκυριακάκη, Δερμιτζάκη, Γωνιωτάκη και Παπαγεωργίου.

Στόχος σύμφωνα με τον προπονητή της “ελαφράς ταξιαρχίας” στόχος είναι η πρόκριση στους “16” του Euro Cup, το για να συμβεί πρέπει ο Απόλλων τερματίσει στην 1η ή 2η θέση του ομίλου. Οι δηλώσεις του στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας του:

«Κάναμε προετοιμασία δύο εβδομάδων. Τα παιδιά έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό και πραγματικά είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένος τόσο από την προσπάθειά τους όσο και από την πολύ καλή ατμόσφαιρα. Υπάρχει διάθεση να αλλάξουμε κάποια πράγματα σε τακτικό επίπεδο, σίγουρα είναι δύσκολο να τα αφομοιώσουμε όλα στο 100% τόσο γρήγορα, αλλά δουλέψαμε πολύ καλά. Πηγαίνουμε στην Ουγγαρία με στόχο την πρόκριση και πιστεύω ότι όλα θα πάνε καλά.»

Το πρόγραμμα του 7ου ομίλου:

Παρασκευή 4 Δεκεμβρίου
17:00 Στρασμπούρ – Απόλλων Σμύρνης
19:00 Σόλνοκ – Τεράσα

Σάββατο 5 Δεκεμβρίου
17:00 Απόλλων Σμύρνης – Τεράσα
19:00 Σόλνοκ – Στρασμπούρ

Κυριακή 6 Δεκεμβρίου
10:00 Τεράσα – Στρασμπούρ
12:00 Σόλνοκ – Απόλλων Σμύρνης

karta antonis garden