Με Τοράλ, Μπάκιτς η ενδεκάδα της αγωνιστικής

ΟΦΗ | 15 Φεβρουαρίου 2023, 18:23

Δύο ποδοσφαιριστές του ΟΦΗ, ο Γιον Τοράλ και ο Μάρκο Μπάκιτς, φιγουράρουν στην καλύτερη ενδεκάδα της 22ης αγωνιστικής.

Ο Γιον Τοράλ πέτυχε το πρώτο γκολ του ΟΦΗ στη Λαμία και ο Μάρκο Μπάκιτς το δεύτερο (και έδωσε την ασίστ στο πρώτο) στην επιβλητική επικράτηση της Κρητικής ομάδας με 4-1.

Μετά την ολοκλήρωση της εκάστοτε αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League το επίσημο παιχνίδι fantasy της διοργανώτριας αρχής παρουσιάζει την καλύτερη ενδεκάδα του παιχνιδιού, η οποία προκύπτει από τα στατιστικά δεδομένα του κάθε αγώνα.

Σε εκείνη της 22ης αγωνιστικής υπάρχουν τρεις ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού (Παπασταθόπουλος, Κανός και Χάμες), δύο του ΟΦΗ (Τοράλ και Μπάκιτς), δύο του Βόλου (Λούνα και Γκάτζι), ενώ την ενδεκάδα συμπληρώνουν ο Στογιάνοβιτς (Λεβαδειακός), ο Ατιένζα (Αστέρας Τρίπολης), ο Οντουμπάγιο (Άρης) και ο Λιβάι Γκαρσία (ΑΕΚ).

Η διοργανώτρια αρχή διευκρινίζει ότι οι ποδοσφαιριστές στο παιχνίδι χωρίζονται ανά θέση (τερματοφύλακες, αμυντικοί, μέσοι και επιθετικοί) και ότι η καλύτερη ενδεκάδα του παιχνιδιού προκύπτει από τα στατιστικά δεδομένα του κάθε αγώνα και δεν αφορά την καλύτερη ενδεκάδα της αγωνιστικής.

Estrella
Papantonakis Cards
10 years theatro
Nymfi-Restaurant
Gyrothalassia
Chania cash
KTEO Κρήτης
Minetta top plus
/blentcoffee
Poppies sexy show club

Rabona ad