Με τον “7ο” παίκτη του για τη νίκη-παραμονής

Βόλεϊ | 31 Μαρτίου 2017, 11:05

Δεύτερο συνεχόμενο εντός έδρας παιχνίδι δίνει την Κυριακή (02/04, 16:00) ο ΣΦΠ Χανίων, που μετά τον Μίλωνα υποδέχεται την Καλαμάτα ’80.

Η ομάδα του Δήμου Μπουρμπάκη θέλει τη νίκη στον τελευταίο αγώνα στο “σπίτι” της για να “κλειδώσει” την παραμονή της στην κατηγορία και κάνει ξανά κάλεσμα στον “7ο” παίκτη της, τον φίλαθλο κόσμο των Χανίων, για δυναμική παρουσία ξανά στο κλειστό του ΕΑΚ.

Η ανακοίνωση:

Ήρθε η ώρα για τον τελευταίο εντός έδρας αγώνα για την ομάδα των Χανίων, στον οποίο θα αντιμετωπίσει τη δυνατή ομάδα της Καλαμάτα 80. Η αναμέτρηση θα κρίνει σε μεγάλο βαθμό ποια ομάδα θα καθαρίσει την υπόθεση παραμονή και ποια θα περιμένει και την τελευταία αγωνιστική. Και οι δύο ομάδες καίγονται για το αποτέλεσμα για να μην βρεθούν προ εκπλήξεων. Στον 1ο γύρο η ομάδα μας είχε ηττηθεί στην Καλαμάτα με 3-1 σετ. Φυσικά ο 7ος παίκτης μας θα κρίνει κατά πολύ την ψυχολογία του συγκεκριμένου αγώνα, για αυτό καλούμε όλους τους φίλους των Χανίων να στηρίξουν την ομάδα μας όπως έπραξαν και στον προηγούμενο αγώνα με τον Μίλωνα. Όλοι λοιπόν την Κυριακή στις 16.00 στο Κλειστό Γήπεδο Χανιών.

*Φωτ. αρχείου Μανόλης Μαυράκης

 

karta antonis garden