Με το βλέμμα στον Γιούχτα ο Άρης Πετρούπολης

Γ' Εθνική 24 Νοεμβρίου 2022, 18:39

Στην τελική ευθεία η προετοιμασία του Άρη Πετρούπουλης για την αναμέτρηση με τον Γιούχτα, με τον Γιάννη Σιλεβίστα να "μετρά" δύο απουσίες και δύο επιστροφές.

Ο Γιάννης Σιλεβίστας δεν υπολογίζει στις υπηρεσίες του Αλέξανδρου Μακρυγιαννάκη και του Γιάννη Μαρίνου που υπέστη θλάση και θα μείνει για αρκετό διάστημα εκτός δράσης. Στον αντίποδα στη διάθεσή του τίθενται ο Παναγιώτης Γεραγωτέλλης (εξέτισε την ποινή του) και ο Δημήτρης Τσατσαρής που ξεπέρασε το οικογενειακό του πρόβλημα.

Το ενημερωτικό δελτίο τύπου της ομάδας της Πετρούπολης αναφέρει σχετικά:

«Με στόχο να αποσπάσει θετικό αποτέλεσμα στο εκτός έδρας ματς με τον Γιούχτα συνεχίζεται η προετοιμασία του Άρη Πετρούπολης για το ματς της Κυριακής στις Αρχάνες.

Οι νεοφώτιστοι στην Γ’ Εθνική μετά την θετική εμφάνιση με τον Πόρο που συνοδεύτηκε με την πρώτη κατάκτηση βαθμών στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής συνεχίζουν τις προπονήσεις έχοντας καλή ψυχολογία ενόψει του κυριακάτικου ματς.

Ο Άρης Πετρούπολης θέλει να πάρει τους πρώτους του βαθμούς εκτός έδρας που θα τον φέρουν σε ακόμη υψηλότερη θέση στην κατάταξη.

Ο Γιάννης Σιλεβίστας δεν υπολογίζει στον Αλέξανδρο Μακρυγιαννάκη καθώς και στον Γιάννη Μαρίνου που υπέστη στην χθεσινή προπόνηση θλάση και θα μείνει για αρκετό διάστημα εκτός δράσης.

Αντίθετα επανέρχεται ο Παναγιώτης Γεραγωτέλλης που εξέτισε την τιμωρία του και ο Δημήτρης Τσατσαρής που ξεπέρασε το οικογενειακό πρόβλημα το οποίο τον κράτησε εκτός στο ματς με τον Πόρο.

Η αποστολή θα αναχωρήσει ακτοπλοϊκώς το Σάββατο το βράδυ και θα επιστρέψει με τον ίδιο τρόπο στην πρωτεύουσα την Κυριακή μετά το ματς.»

Estrella
Gyrothalassia
Chania cash
KTEO Κρήτης
Auto KCS
/blentcoffee

Rabona ad